Hur man installerar Dimljus på en V6 Mustang

Medan många Mustangs kommer fabriken utrustade med dimljus, andra modeller - såsom några V6 modeller - inte. Tar dock samlingsplats på samma fabrik linjer. För att upprätthålla konsekvens och hålla bilmontering linje körs effektivt, många årsmodeller innehåller samma ledningsnät. För Mustangs säljs utan belysning fabrik dimma, förbigår att ersätta lamporna och konsol omkopplare för deras verksamhet. Saker du behöver
vanlig skruvmejsel
stjärnskruvmejsel
3/8-tums enhet socket och ratchet
avbitare
brukskniv
buntband
Show Mer Instruktioner
1

Köp en dimljussats som innehåller belysningen relä och brytare. Var och en av dessa komponenter är tillgängliga separat, men ibland svårare att lokalisera.
2

Koppla bort den negativa batterikabeln från bilens batteri. Flytta bort från batteriet efter att förhindra oavsiktlig beröring. För bra åtgärd, även ta bort pluskabeln när minuskabeln är ur vägen. Flytta den positiva batteripolen på samma sätt. Addera 3

Ta ut mittkonsolen i bilen. Med hjälp av en spärr och förlängning, tillbaka ut bultarna placerade i konsolen facket. När detta är klart, skjut konsolen något framåt och uppåt för att rensa handtaget nödbromsen.
4

Leta efter en grå elektriskt kontaktdon under konsolen. Denna kontakt ansluts till dimman strömbrytare som kommer med belysning kit.
5

bort myntet innehavaren i konsolen för V6 Mustang. Om bilen är en coupe, ta bort myntet innehavaren närmast konsolen facket. För försiktigt in en platt skruvmejsel under hållaren och bänd uppåt. Använd inte så mycket kraft för att repa eller ärr konsolen.
6

Tryck på strömbrytaren dimma ljuset i konsolen. Klippen på sidorna av brytaren säkra det på plats när brytaren är i jämnhöjd med toppen av konsolen.
7

Anslut den grå kontakten i botten av dimman strömbrytare. Den kontakten passar bara på ett sätt. Placera kontakten för att matcha mönstret på strömbrytaren och tryck den på plats. Se till att djurhållaren på kontakten passar med botten av brytaren.
8

Sätt tillbaka konsolen och sätt in konsolen bultarna med Ratchet och uttag. Dra åt bultarna. Kontrollera igen dimman ljusomkopplare genom att trycka på och av för att säkerställa att brytaren är ordentligt på plats.
9

Lokalisera dimljus pluggar precis bakom radera paneler på den främre stötfångaren. Ta bort buntband eller zip-band som håller pluggarna. Låt pluggarna hänga ner tills de är redo att installeras på armatur
10

bort dimman panelerna lätta Radera -. Eller ämnen - med en platt skruvmejsel eller mattkniv. Skjut en av de församlingar dimljus i läge och fäst det med bultarna som följer med kitet. De dimljus bulthål är förborrade från fabrik, och kommer att rada upp lätt med konsolen dimljus hål.
11

Montera vänster och höger montering dimljus med de tre skruvarna på varje fixtur . Med de lätta matcher säkert på plats, anslut kontakten dimma ljuset i ledningsnätet pluggar tidigare placerad bakom stötfångaren. Anslutningarna säkert gjort, knyta trådarna ur vägen med buntband.
12

Sätt reläet dimljus i lämpligt uttag i reläpanelen. Placeringen av uttaget kan skilja sig något beroende på exakt bilmärke. Se diagrammet på omslaget till gruppcentralen för att identifiera rätt relä sockel för montering
13

Re-anslut positiva -. Då de negativa - batterikontakterna till batteripolerna. Starta bilen och testa nya dimljus för korrekt drift.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84210.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.