Hur får man mer kraft ur min Camaro

Camaro infördes av Chevrolet 1966 och sedan dess har gått igenom ett antal design och konfiguration ändras. Den 2011 Camaro har en 3,6-liters, V6-motor som ger 312 hästkrafter och får 19 mpg i staden och 31 mpg på landsväg. Camaro har alltid varit anpassningsbar och kan lätt modifieras för att få mer makt. Alla komponenter finns på butiker som specialiserat sig på delar prestanda auto, online från webbplatser som specialiserat sig på delar prestanda auto eller från en Chevy återförsäljare så att du kan göra en del av de ändringar själv. Saker du behöver
Specialist fordonsindustrin verktyg
Visa fler instruktioner
1

Uppgradera systemet fabrik tändning till en som ger en bättre gnista. Ett elektroniskt tändsystem kommer också att ersätta punkter med en optisk trigger. De punkter och pluggar är vad startar motorn och uppgradera till prestanda komponenter kommer göra motorn mer effektiv.
2

Installera ett system prestanda avgassystem och ersätta avgasgrenrör med rörformade huvuden. Båda dessa är utformade för att låta den varma luften att strömma ut ur motorn snabbare och gör det möjligt för motorn att vara cool så att det kommer att fungera bättre.
3

Byt lager luftfilter med ett högt flöde system, kommer som att luften kan röra sig mer fritt kring motorn. Att hålla motorn sval gör det möjligt att utföra mer effektivt och producera mer makt.
4

Installera en prestanda chip, som automatiskt justerar luftflödet och bränsleförbrukningen i motorn. Detta gör att bränslet och luften att strömma genom motorn mer effektivt, vilket kommer att resultera i högre effekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95919.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.