Hur Wire jag en Whelen Siren 295SL100?

Whelan Engineerings 200 Watt 12 Volt siren huvudena är utformade för att monteras direkt på instrumentbrädan eller annan yta med en borgen rem fäste. Vissa fordon kan förses med en lämplig konsol som sirenen huvudet kan monteras in, och monteringssatser finns tillgängliga som inkluderar all nödvändig hårdvara. När du har installerat huvudenheten måste du ansluta den. Ledningar innebär anslutning av spänning och jordledningar, kablar högtalare, horn trådar relä och valfria radio återutsända trådar. Saker du behöver
Fuse block
avbitare
kabelanslutningar
Visa fler instruktioner
1

Anslut ström och jord. Skarva två röda strömkablarna tillsammans och sedan utvidga den enda röda tråden mot batteriet. Gör samma sak med de svarta trådarna som kommer att vara jordkablar. Montera säkringen blocket på slutet av den röda tråden och ta bort säkringen. Anslut kabeln säkringen blocket till plus polen på batteriet. Håll tråden längd under 2-fot här. Anslut marken svarta kabeln till chassit.
2

Anslut den orange ledningen till den positiva anslutningen på högtalarna. Anslut den bruna kabeln till den negativa anslutningen på högtalarna. Addera 3

Wire hornet. Dra den vita och grå kablar till hornet reläet. Klipp kabeln som löper mellan horn till horn relä och anslut den vita ledningen till tråden sticker ut från hornet reläet. Anslut sedan den grå kabeln till den tråd som kommer ut ur hornet.
4

Anslut bilens två-vägs radio till externa högtalare om du vill ha den funktionen. Skär de två kablarna som ansluter den externa högtalaren till radion. Splice en av de blå trådarna in i kretsen. Sedan skär resterande högtalarkabeln och skarva den kvarvarande blå tråden i denna circuit.Re-sätt i säkringen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87268.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.