Hur man målar underbeläggning

underredsbehandling på ett fordon kan förhindra rost från att utveckla och skydda bilens underrede i flera år. Undercoating en bil är speciellt viktigt om du bor i ett snöigt klimat där vägarna blir saltas regelbundet. Salt och snö är mycket dåligt för metallen på fordon. De flesta återförsäljare erbjuder undercoating för en rejäl pris när man köper en ny bil, men du kan göra det själv på antingen en ny eller gammal bil. Saker du behöver
Jack
Jack står
underbeläggning spruta (finns på fordonsindustrin leverans butik) katalog Maskeringstejp
Goggles
Handskar
Mask
Skyddskläder

Visa fler instruktioner
1

Parkera bilen på en hård plan yta i ett väl ventilerat utrymme. Placera en träbit eller stoppklossar bakom bakhjulen så att de inte rullar. Höj framför bilen med en domkraft, och placera en pallbock under ramen på varje sida av fronten på bilen, strax bakom bakhjulen.
2

Sätt på handskar, skyddsglasögon, en mask och skyddskläder. Använd en ranka eller krypa under bilen på rygg med underbeläggningen och maskeringstejp närheten.
3

Börja på framsidan av bilen och plats maskeringstejp över alla exponerade elektriska kablar eller slangar . Också placera tejp över oljetråget avtappningspluggen och några uppenbara bultar som du ser. Underbeläggningen är tjock och kan täta bultarna så att de fastnat.
4

Börja på framsidan av bilen och börja spraya underredsbehandling. Spraya rikligt på ramen och metall delar av bilen. Spraya en ljusare päls på plasten området. Se till att spraya bakom rambalkar, även om du inte kan nå alla den helt. Arbetet mot den bakre delen av bilen.
5

sänk fronten på bilen och höja bak på samma sätt. Få tillbaka under bilen och börja där du slutade tills du når tillbaka. Låt underbestrykningslager torka i minst en timme innan du kör bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83205.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.