Så här ställer du in koden på Keyless Entry

Det finns flera olika typer av nyckellösa system för bilar och andra lås. Den typen av keyless inresa som de flesta människor är bekanta med är den avlägsna bilen låsa enheten. Det finns också nyckellösa system som innehåller knappsatser för inmatning i rätt kod för att öppna låset. Detta är den typ av fjärrstyrning som är möjligt att programmera och ändra portkoden. Fördelen med denna typ av system är att även om du låser dig nycklarna i bilen som innehåller den avlägsna posten enheten, kan du fortfarande låsa upp bilen på egen hand. Saker du behöver
Factory knappsats
Pen
Visa fler instruktioner
1

hitta den ursprungliga fabriken numret för knappsatsen. Detta nummer är ofta belägna i bruksanvisningen för knappsatsen. Du kan också ringa till tillverkaren av tangentbordet för att hitta det ursprungliga antalet fabriken låsa om du har artikelnummer på knappsatsen. Det finns också några webbplatser som kan lista den ursprungliga koden för olika modeller av knappsatser.
2

Ange i den ursprungliga fabriken koden. Se till att slå numren i mitten av knapparna för att säkerställa att knappsatsen registrerar att du slår numret. Om siffrorna är combo knappar, t.ex. "1/2" eller "3/4", träffade sidan av knappen som det nummer du vill ha finns på. Använd en penna för att stansa de nummer om de är små. Siffrorna kan pipa eller göra något annat ljud när du punch dem i. När koden är korrekt, bör knappsatsen låsa.
3

Tryck på "1" eller "1/2 "-knappen. Numret för att ange koden kan variera beroende på tillverkare, så kolla med din bruksanvisning för att bestämma det korrekta antalet för att trycka på för att ange koden. Om du inte har bruksanvisningen, tryck på knapparna en i taget efter att i fabriken upplåsningskod och ange en ny kod. Om knappsatsen fortsätter att använda den ursprungliga fabriken koden, har du träffar inte rätt återställningsknappen. Ange en ny kod för knappsatsen
4

. Vanligtvis, knappsatser använder fyra-eller fem-siffriga koder för att öppna. Mata in den nya koden och tryck på "Reset"-knappen. Knappsatsen ska nu svara på den nya kod som du angav. Vissa knappsatser kommer fortfarande svara på den ursprungliga fabriken koden i tillägg till den nya kod som du anger. Testa båda koderna för att se om tangentbordet låses upp med hjälp av båda koderna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84519.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.