Hur man bygger en snabb Mustang

Även sen modell Mustangs kommit med en frisk 317 hästkrafter, är ägare letar oftast efter sätt att tänja på gränserna för deras vevaxlar genom att hitta nya och spännande sätt att bygga en snabb Mustang. Det fina med att bygga en snabb Mustang är att det i allmänhet kan göras genom att lägga till några enkla bolt-poster. Saker du behöver
Kall luft kit
Spjällhus Cat spacer
tillbaka uttömma
Computer tuner
Visa fler instruktioner
1

Installera en hög -flow kall luft filter kit. Mustang50performance.com hävdar att de har sett så mycket som 12.85 hästkrafter från en kall luftintag som inte kräver en ny melodi på datorn.
2

Installera ett spjällhus spacer. Rpmoulet.com testade nyligen en Gen X spacer spjällhuset och fick 10 extra hästkrafter i sin V6 Mustang.
3

Installera en dorn böjd högt flöde cat-back avgassystem. Per Jumptronix.com, gör en dorn böjd avgassystem för mindre begränsning för utströmmande gaser, vilket kommer att bidra till att öka den totala hästkrafter i bilen.
4

minska den totala vikten av fordonet. Det är vanligt att minska i vikt genom att ersätta gjutjärn svänghjul med lättare aluminium svänghjul. Du kan också minska vikten genom att uppgradera från en gjuten suspension till lägre vikt aluminium fjädring.
5

Tune din dator. Även om varje bil dator tunern gör att du kan styra olika objekt, kommer de flesta att du kan ställa in luft /bränsleblandningen, pekar skift och rev gränser. När du lägger till eftermarknaden hästkrafter, är en dator tuner ett måste för att få ut det mesta av din prestation Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83565.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.