Hur du ansluter en dragkrok till en nyare bil

dragkrokar är kopplade till fordonets chassi för att dra en släpvagn eller andra fordon. Koppla ihop en dragkrok på nyare bilar är en relativt enkel procedur så sparar auto kostar center arbetskraft och göra det själv. Kontrollera att du har rätt dragkrok för din bil och alla nödvändiga verktyg och installationer innan företaget denna uppgift. Saker du behöver
Wrench
Dragkrok kit
Plug-in Inbyggnadssatsen
Visa fler instruktioner
1

Se din bruksanvisning för att avgöra typ av dragkrok bilen rymmer, liksom vad och hur mycket vikt det kan bogsering.
2

Leta upp monteringshålen. Din dragkrok måste bifogas monteringshålen på din bil. Fordon tillverkade efter september 1998 skall ha fästpunkterna på baksidan chassit. Om dessa inte är omedelbart synliga, konsultera din instruktionsbok för deras placering.
3

Hook upp din dragkrok. Fäst dragkroken på bilen vid fästpunkterna. Använd de medföljande beslag och se till att de sitter fast ordentligt med en skiftnyckel.
4

Wire din dragkrok. Det är olagligt att dra en släpvagn eller andra fordon utan att ansluta det elektriska systemet så bakljusen på fordonet eller släpvagnen bogseras reflekterar de av dragfordonet. I vissa fall (beroende på modell av din bil och dragkrok), kan detta vara så enkelt som ledningar honan-end sele på dragfordonet till den manliga-end sele på fordonet bogseras. Tyvärr har de flesta nyare bilar kräver ett fordon-specifik, plug-in elektrisk utrustning. Följ instruktionerna som medföljer satsen för att guida dig genom processen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95579.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.