Hur man installerar ett Performance Modul

Du kan köpa prestanda moduler för nästan vad som helst på hjulen. Dessa moduler ansluter till den elektroniska styrenheten (ECU) hos fordonet. De omprogrammera tidpunkten och mängden bränsle som levereras till motorn. Prestanda moduler ökar hästkrafter av fordonet samt gasrespons. Du kan köpa dem på nätet eller hos din lokala Biltema. Var beredd att kontrollera märke, modell, år och motor storlek för att säkerställa att du köper och installerar den korrekta modulen. Saker du behöver
Wrench in
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på bilen. Du kan behöva dra en spak från insidan av fordonet nära instrumentbrädan.
2

Ta bort muttern som håller fast den negativa batterikabeln till batteriet med hjälp av en skiftnyckel. Den negativa kabeln är den svarta kabeln.
3

Lokalisera ECU på fordonet. Mest ecu ligger på brandväggen. Om ECU inte är lätt att hitta, hitta ett stort kopplingsutrymme bunt i motorrummet och spåra det tills du hittar ECU. ECU kommer att ha en stor kontakt ansluten till det. De varierar i storlek men är ofta ca 2 inches tall, 8 inches bred och 10 inches lång.
4

Lossa kontaktstycket stock ledningar från ECU genom att trycka frigöringsflikarna på varje sida.

5

Anslut prestanda modulen i ECU och kontrollera att spakarna snäpper på plats för att säkerställa fullgörandet modulen på plats.
6

Anslut aktiemarknaden ledningsnätet till det motsatta anslutningen på prestanda modulen.
7

tillbaka negativa batterikabeln och dra åt muttern med en skiftnyckel. Sänk huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85183.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.