Hur man arbetar en Universal öppnare garageport i bilen

I överensstämmelse med den ständigt föränderliga landskapet av fjärrkontroller och trådlösa system, bilar runt om i världen erbjuder nu ombord garage-dörröppnare system. Dessa system är tillgängliga från en mängd stora biltillverkarna i världen, och kan programmeras universellt till de flesta garageportöppnare system. Du kan programmera och arbeta bilens garageportöppnare på bara några minuter från ditt fordon, med enbart fjärrkontrollen garagedörren och din ombord systemets knappar. Instruktioner
1

Ange din bil med ditt garage fjärrkontroll öppnare och håll de två yttre knapparna på din fordonsbaserade systemet. Släpp knapparna när lampan börjar blinka.
2

Håll din fjärrkontroll tre inches från det fordonsbaserade systemet och håller öppet-knappen på fjärrkontrollen och knappen som du programmerar på bilens systemet. Addera 3

Släpp de båda knapparna när lampan börjar blinka snabbare.
4

Håll utbildning knappen på din fordonsbaserade systemet förrän indikatorn lyser med ett fast, vilket indikerar att programmeringen lyckades. Om ljuset inte lyser fast, fortsätt med följande steg.
5

Tryck på "smarta"-knappen på din garageport motor, som är placerad på baksidan eller sidan av systemet nära antennen tråd och lätta objektiv.
6

tillbaka till bilen och trycker nedtryckt i två sekunder och släpp sedan utbildningen knappen på datorn igen. Upprepa denna cykel tre gånger tills lampan lyser fast.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84025.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.