Hur man installerar ett xenonkit

HID bil belysning ger överlägsen ljusflöde till vanliga glödlampor volframglödtråd, och HID lampor är klassade att pågå i upp till åtta gånger längre än sina konventionella motsvarigheter. Dessa skäl, och det faktum att de finns i ett antal olika färger, har gjort HID konverteringar en populär eftermarknaden uppgradering. HID lampor finns i de flesta storlekar fabriken glödlampa och kan installeras i nästan alla fordon. Innan du installerar HID belysning, kolla med dina lokala myndigheter så många samhällen har lagar som förbjuder HID belysning för användning på väg. Saker du behöver
Blandade handverktyg Sladdlösa drillSelf plåtskruvar
Visa fler instruktioner
1

bort lökarna fabriken strålkastare. Om det behövs, ta bort infattningen fabriken strålkastare samt.
2

Byt ut lamporna fabriken strålkastare med HID lampor. Var noga med att inte vidröra HID lampa glas med bara händer, eftersom de oljor på mänsklig hud kommer att värma upp och skador på lampan kan förekomma.
3

Anslut de HID lampor i de förkopplingsdon tillhandahålls med HID kit. Testa HID ballast ledningar för längd, som HID lampor använda speciella ledningar som inte kan förlängas.
4

Montera förkopplingsdon så nära strålkastare lökar som möjligt. Använd självgängande skruvar och nylon band tråd att montera förkopplingsdon ordentligt i fordonet. Montera inte förkopplingsdon där de kommer att utsättas för stora mängder fukt eller värme. När monterad, anslut selen fabriken strålkastare till ballast för att utlösa HID-enheter.
5

Testa HID-enheter för korrekt drift. Det kan ta upp till 10 sekunder för lamporna att lysa helt. När korrekt funktion verifieras byta strålkastare bezel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83179.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.