Hur sänka ett Transfer Case

När en suspension hissen installeras på en lastbil, det ändrar drivlinan geometrin utöver vad tillverkaren avsett. Detta kan orsaka problem drivaxeln på grund av vinkeln mellan differentialer och fördelningsväxellådan ändras. För att eliminera drivaxeln frågor, är en lätt korrigering att sänka överföringen fallet för att återställa den ursprungliga geometrin mellan dessa olika delar av drivlinan. Saker du behöver
omfattande uppsättning handverktyg inklusive skiftnycklar och Hylsnyckelsats
Transfer case drop kit
hydraulisk domkraft
Penetrerande produkt som WD-40
Visa fler instruktioner

1

Använd en hydraulisk domkraft under mitten av överföringen fallet tvärbalk att spänna monteringen.
2

Liberally spraya bultarna som håller överföringen ärendet till tvärbalken, och låta att genomdränkas. Lossa och ta bort skruvarna som fäster fördelningsväxellådan till centrum tvärbalk.
3

Sänk överföring fallet något att göra plats för drop överföringsfallet kit distanser. Överföringen fall drop kit kommer att bestå av distanser som glider mellan tvärbalken och ram, tillsammans med långa skruvar.
4

Skjut distanserna i springan mellan tvärbalken och ram, installera de nya längre skruvar. Dra åt alla bultar till fabriken specifikationer.
5

Dra åt bultarna momentfördelare efter körning av fordonet ungefär 100 miles för att försäkra skruvarna behåller överföringen fallet har inte lossnat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85507.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.