GMC Sierra Rekommenderad prestanda uppgraderingar

Det finns flera sätt att förbättra prestanda för en GMC Sierra. Några av dessa prestanda uppgraderingar offra bränsleeffektivitet för makten, medan andra ökar både el och gas körsträcka. Hur bilen kommer att användas är en annan faktor att beakta när man väljer uppgraderingar. Körning på belagda vägar kräver olika däck än körning genom leriga terrängförhållanden. Däck

Vad vinterdäck att sätta på en GMC Sierra beror på vilka typer av förväntade förhållandena. För körning på vanliga, torra motorvägen vägar, gör Nitto den NT420S högpresterande däck. För vinter och snö, skattesatser Consumer Sök Michelin X-Ice Xi2 som däcket med bäst grepp och bästa prestanda på isiga och snöiga vägar. För leriga terrängförhållanden, rekommenderar Consumer Sök Firestone Destination M /T.
Tuners

Prestanda tuners kan du direkt styra bränsle och luft blandningen i motorn , timings, och inställningar förgasaren. Detta gör att du kan justera motorn att köra med mer bränsleeffektivitet, snabbare acceleration och mer vridmoment och effekt. Hypertech gör flera tuners för GMC Sierra linjen. Två modeller är Max Energy Power Programmer och Max Energi Econ Ström programmerare. Varje enhet har två eller tre programmerade inställningar som kan lägga 91 hästkrafter till fordonet. Addera ditt kall luftintaget

Ett enkelt sätt att öka prestandan på en GMC Sierra är att uppgradera motorns luftintag. Detta gör det möjligt för motorn att andas lättare ökar hästkrafter och vridmoment utan att förbruka mer bränsle. Flera företag gör intag Sportluftfilter för GMC Sierras. En modell är att K & N modell 57-3066, som kan lägga nästan 20 hästkrafter till fordonet. Vanligtvis, luftintag är lätt att installera genom att följa instruktionerna som följer med produkterna.
Full system
p Det finns alternativ att köpa alla motordelar för att öka prestanda för en GMC Sierra som en enda sats. Detta kommer att bidra till att spara pengar på frakt och se till att du har alla nödvändiga delar för att uppgradera din Sierra. Banker Power erbjuder Stinger-systemet, vilket inkluderar en kall luftintag systemet, avgassystem och prestanda tuner. Alla dessa kommer att bidra till att förbättra prestanda i en GMC Sierra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95847.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.