Hur du köper Färdigskurna Färgtoning för en bil

Oavsett om det är att se cool, ökar privatliv eller för mer praktiska skäl, toning fönstren i din bil är ett gångbart alternativ för många människor. Fönster toning på din bil är inte bara ett mode uttalande, det kan bidra till att minska värme, UV-strålar, bländning och solskador på insidan av ditt fordon. Inköp nyans färdigskurna fönster är en ganska okomplicerad praxis, eftersom Färgtoning kan köpas till specifikationerna för de flesta märken och modeller av fordon. Instruktioner Review, Lär dig lagarna
1

Använd länkarna i resurser att slå upp fönstret toning lagarna i det land du bor i och påstår att du kan köra i.

2

Bestäm hur mörk nyans kan vara och vad windows du kan lägga den på. Nyans mäts genom andelen ljuset det kommer att låta i. Således, en 25 procent nyans är mörkare än en 70 procent nyans. Ta reda på vad mörker nyans kan användas på vilken windows, eftersom vissa stater tillåter mörkare nyans på baksidan fönster än på de främre sidorutorna och vindrutan. Nyans som är 70 procent eller högre är tillåtet i alla stater, och den typiska färgton andel är 35. Ta reda på hur lågt färgton kan gå på vindrutan
3

. Ofta påstår kommer att gå av AS-1 linje, vilket är en avgränsning på vindrutan ca 5 inches från botten som visar hur långt toning kan gå. Annars går det lag med antalet inches från botten att nyansen kan gå.
4

Bestäm hur reflekterande färgton kan vara. Liksom mörkret, är reflektionsförmåga färgton mätt med procentsatser. En 25 procent reflektion blir mindre speglas än 70 procent eftertanke.
5

Lär de andra lagarna i ditt tillstånd. Vissa andra regler kan omfatta färgen på nyans, om sidospeglar måste tonade (oftast beroende på om du tona bakrutan), och om du behöver en etikett som identifierar laglig toning.
Placera Order
6

Välj en tillverkare. Flera webbplatser, till exempel färgton Center och Kits nyans, säljer färdigskurna fönster nyans. Från tillverkaren
7

Beställ färgton prover. De flesta tillverkare erbjuder prover från vilken du kan välja vilken typ av nyans du önskar. Värm provet till ditt lokala polismyndigheter och har det testats för att se till att den uppfyller rättsliga krav.
8

Beställ din färdigskurna fönster nyans. Gå till en lokal auto leverantör eller online-återförsäljare och välj ditt märke och modell. Sedan, välja färg och andelen nyans för dina fönster. Återförsäljare låter typiskt dig välja olika procentsatser av färgton för vindrutan, fönsterhissar fram, bak fönstren och bakrutan. Tillverkaren kommer att använda märke, modell och tillverkningsår att klippa Färgtoning att passa fönstren i bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83180.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.