Hur du ansluter en Direct Pick Up varvräknare

En direkt plocka upp varvräknare kan ge dig information om hur din motor fungerar. Denna information kommer att påverka allt från när man ska skifta med en manuell växellåda, för hur kan man påskynda att öka din gas körsträcka. Veta RPM din bil använder på varje växel, och vad den maximala räckvidden är, hjälper dig att anpassa din körning för att förhindra ångra slitage på din bil. Medan en direkt pick up varvräknare anses ett avancerat instrument, är det inte svårt att ansluta en. Saker du behöver
DrillPhillips huvudet screwdriverTerminal lugsWrenchElectric crimptång
Visa fler instruktioner
1

installera mätaren bostäder i instrumentpanelen på din bil. Du har två alternativ - antingen märket och borra skruvhålen under instrumentpanelen och skruva fast höljet på plats, eller använd spännbygeln rattstången. Enkelt uttryckt varvräknarens mätaren genom fastspänning fäste och håll den på plats på rattstången, satte vevlagret i botten av klämman så att de två hålen i klamman upp med de två hålen i konsolen, sätta spacer bit mellan de fyra hålen och använd en stjärnskruvmejsel för att dra åt skruvarna genom distansen och håll klämman på plats.
2

Anslut den gröna kabeln till tändspolen. Se till att det är på den negativa (-) sidan. Om du har ett distributerless, anslut den ände i varvräknare port i din tändmodulen. Anslut kontakten
3

på den fria änden av den gröna kabeln i kontakten # 1 på varvräknaren.
4

Anslut tre kablaget som följde med varvräknare till baksidan av mätaren.
5

Ground den svarta kabeln i kabelstammen direkt till ram av bilen. Hitta en lämplig ram bult, crimp på en kabelskon, ta bort muttern på bulten med en skiftnyckel, placera klacken över bulten och sätt tillbaka muttern.
6

Splice den vita kabeln till fordonets dashlight switch. Du kan spåra strömkabeln i en glödlampa i en annan mätare för att hitta den här om du inte har bilens elektriska scheman.
7

Fäst den röda kabeln till en tillgänglig smält krets i bilens säkringsbox, eller skarva in den i en befintlig krets, men se till att det inte är ett tillbehör krets (en konstruerad för att köras när bilen inte är på, liksom radio eller strålkastare).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83178.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.