Hur man installerar en Mustang SLP Exhaust

Ford Mustang är en USA-tillverkade muskelbilen först erbjuds i 1964 och fortfarande produceras från och med 2011. Mustangen har en enorm eftermarknad delar urval inklusive talrika avgassystem som ökar hästkrafter och vridmoment och ger Mustang en starkare och mer aggressiv motorljud. SLP är en stor tillverkare av eftermarknaden delar för Mustang, inklusive avgassystem kända för sin extremt högt och volatilt ljud. Saker du behöver
Jack
Jack står
Hylsnyckelsats
5/8-tums skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Höj baksidan av Mustang med användning av en domkraft. När Mustang lyfts, flytta pallbockar på plats för att hålla Mustang i detta läge.
2

skruva isär systemet fabrik avgaserna med hjälp av en hylsnyckel. Storleken på uttaget som behövs varierar beroende på år och modell av Mustang.
3

Skjut fläns bitar på röret (eller rören) att fabriken avgassystemet var ansluten till. Vissa modeller av Mustang har bara en pipa, medan andra har två. Dra åt skruvarna som håller flänsarna på plats med hjälp av en hylsnyckel.
4

Skjut halsdukar på flänsen bitar och ansluta halsdukar till flänsen bitar med de medföljande band klämmor. Anslut halsdukar till chassit genom att dra åt kontakten bultarna med en hylsnyckel.
5

Skjut axel rören på ljuddämparna och anslut axel rören till ljuddämpare med de medföljande band klämmor.

6

Placera avgassystem tips på avgas galgar, belägna nära baksidan av Mustang.
7

Anslut axel rören till avgassystem tips med bandklämmor.

8

Dra åt alla band klämmor med en 5/8-tums skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96398.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.