Olika Auto Toning Shades

Personliga preferenser och lagar stat dikterar den bästa skuggan auto nyans för att installera. Den skuggan bestäms med en nyans mätare. Tint mätare sänder en ljusstråle genom ett fönster och mäta andelen av ljuset som når den andra sidan. Shades allmänhet från 80 procent till 5 procent nyans. Ju högre procent, desto mindre tonade fönstret. De flesta fabriken fordon är skuggade mellan 15 procent och 20 procent. Olika färger som neutral, träkol, riktigt grått, brons, blå och spegel finns också alternativ när beslut fattas om en nyans. 50 Procent Tint

Anses en ljus ton, auto glas med en 50 procent nyans överför 51 procent av synligt ljus. Det speglar 9 procent av synligt ljus och blockerar 99 procent av UV-strålar. Total solenergireduktion är 44 procent. Den nyans reflekterar 11 procent av solenergin.
35 procent Tint

Också i ljuset kategorin, auto glas med en 35 procent nyans överför 35 procent av synligt ljus . Det speglar 7 procent av synligt ljus och blockerar 99 procent av UV-strålar. Total solenergireduktion är 47 procent. Den nyans reflekterar 10 procent av solenergin.
20 procent Tint

Anses ett medium nyans, auto glas med en 20 procent nyans överför 24 procent av synligt ljus. Det speglar 7 procent av synligt ljus och blockerar 99 procent av UV-strålar. (Se referens 3) Total solenergireduktion är 54 procent. Den nyans reflekterar 11 procent av solenergin.
5 procent Tint

tänkt som en mörk nyans, eller limo färgton, auto glas med 5 procent nyans sänder 5 procent av synligt ljus. Det speglar 7 procent av synligt ljus och blockerar 99 procent av UV-strålar. Total solenergireduktion är 65 procent. Den nyans reflekterar 11 procent av solenergin.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95495.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.