Hur man gör en anpassad Fake Turbo

En turbo är en typ av bil som representerar fart och kraft. Många märken och modeller av bilar erbjuder valfria turbo stilar. Bil entusiaster kan spendera en massa pengar på uppgraderingar för att uppnå det speciella turbo känsla. Om du vill imponera, men inte har pengar, kan några ändringar i din befintliga bil att det ser hetare. Fixa upp din bil med falska prylar som ser ut som the real thing. Så ta det för en provtur och se huvuden tur när du susar förbi. Saker du behöver
Fake turbo delar | Dekaler
Yttre paneler
Visa fler instruktioner
1

köpa fast fungerande delar som spoilers på auto återförsäljare, auto delar butiker eller online leverantörer. Släng i en läderratt lock eller en luddig leopard tyg man.
2

Fäst falska delar som huva skopor, horn och flammande avgasrör. Sikta på att presentera en äkta turbo utseende eller skapa en upprörande utseende. Få en oversize huva scoop som gör din bil se ut som om det har mer makt än en verklig turboladdade fordon av dess storlek. Limma på motorhuven skopor till höger eller vänster om mitten, eller skapa en ny plats närmare fronten. Använd epoxi eller liknande lämpligt lim som rekommenderas av tillverkaren. Bifoga en stor bluff flammande avgasröret istället för den riktiga. Du kan få horn som högt gör mullrande turbo tongångar.
3

Accessorize med en uppsättning stänkskydd emblazoned med ordet "Turbo". Gips diverse dekaler på fönster och vindrutor som djärvt uppger att bilen är turboladdad och inkluderar olja eller dekaler additiva tillkännage produkter som håller din bil passform. Få en dekal som visar några imponerande turbo siffror och klistra in den i närheten av förarsidans dörr. Ansök snygga racing ränder längs kroppen av bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86472.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.