Hur man bygger ett lastbilsflak av trä

flak lastbilar blir allt populärare, särskilt inom jordbruksbefolkningen. Ett flak av trä är bekvämt, billigt, och kan överleva en stock säng stål lastbil. Den mest tilltalande aspekten av ett trä flak är att du kan utforma och bygga det själv istället för att köpa en dyr, premade stål flak. Bygg din egen trä flak kommer att ge din bil en personlig touch och spara pengar. Saker du behöver
cirkelsåg
4-by-4 tums timmer
2-av-6 tums timmer
Lag bultar och muttrar
Wrench set
Pencil
Small fyrkantiga
Borrmaskin och borrar
Visa fler instruktioner
1

Mät och skär grunden. Lay tre 4-gånger-4 tums bitar av virke över bredden av truckens ram, sedan markera önskad längd med hjälp av din penna och torg. När detta är gjort, kapa timmer till längd.
2

Skär brädorna till längd. Mät 2-av-6 tums timmer mot trucklängden ram, sedan markera och klippa det. Mät upp och markera varje bit för sig att se till att det är rätt längd.
3

förlöjligar upp flak. Börja med att lägga den 4-by-4 tums timmer över ramen av lastbilen, en vardera på framsidan och baksidan och en över mitten, parallellt med varandra. Placera 2-av-6 tums timmer ovanpå och vinkelrätt mot denna stiftelse, om varje bit platt, sida vid sida, tills hela området är täckt. När alla bitar är på plats, kontrollera ditt arbete. Om du behöver justera längden eller bredden av något av korten, markera och skär dem.
4

Installera grunden. När din slutliga justeringar har gjorts, ta bort de 2-6-tums golvbrädorna. Se till tre stycken 4-by-4 tums timmer är positionerade som beskrivs i steg 3. Borra genom båda ändarna av varje del av 4-by-4 tums timmer in i och genom ramen hos lastbilen. Placera en eftersläpning bult i varje hål uppifrån, tråden en mutter på bulten från botten, och dra åt den med en skiftnyckel.
5

Installera golvet. Lay alla dina 2-av-6 tums brädorna på plats. Där varje golvskiva skär en stiftelse styrelse, borra ett hål genom mitten av brädan in i och genom den underliggande fundament. Du kommer att göra tre borrhål för varje bräda. Placera en eftersläpning bult i varje hål uppifrån, trä en mutter på varje skruv från botten och dra åt med en skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83097.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.