Hur vill bifoga en Slide-In Camper

Slide-in campare bifogas lastbil sängar. Vanligtvis behöver du en tung lastbil som kan frakta ett ton eller mer i vikt. Den skjutbara delen kan hänvisa till antingen hur husbilen är installerad eller om den har extra utrymme som kan glida in och ut. Enligt Truck Camper Magazine, "non-slide campare är oftast flera tusen dollar mindre än utdragbara modeller och är ofta flera hundra pounds lättare också." Människor använder campare för semester eller ens att leva av i stället för mycket dyrare och besvärliga husvagnar. Installera en husbil är typiskt en professionell eller åtminstone ett lag jobb. Du behöver ett fåtal personer att hjälpa dig. Saker du behöver
Fyra till fem personer
Camper mount
Visa fler instruktioner
1

Placera husbilen i ett plan, öppen yta där du kommer att ha tillräckligt utrymme för att backa in i den. Oftast, det företag du köper om från att leverera det till ditt hem.
2

Kontrollera att din lastbil kan upprätthålla mängden vikt som behövs. Campare med slide-in/out rum väga mycket mer och är avsedda för användning med tunga fordon endast.
3

ta sängen, foder och allt ut på baksidan av din lastbil. Den husbil kommer att krossa något i vägen. Det skulle också kunna leda till allvarlig skada eller en dålig installation om något är kvar. I vissa fall (beroende på modell av din husbil och lastbil), kanske du vill lägga till någon form av stoppning under sommarlägret.
4

Höj sommarlägret upp via de uttag som inbegriper med det . Jack upp var och en bara några inches i taget medan någon annan driver de andra. Alla uttag måste hållas något ens för att undvika kollaps husbil.
5

Börja säkerhetskopiera trucken när du har tillräckligt med avslut. Du vill husbilen något högre än flaket så att du kan sänka den.
6

Sänk husbilen långsamt när du har truck placeras under det. Sänk ryggen först, och sedan framåt tills det vilar jämnt i sängen.
7

Hook upp ditt monteringssystem för att säkra husbil till fordonet. De bästa fästen kan fästas på bilens ram, men andra ankare typer också fungera bra beroende på storleken på din husbil. Torklift och Happijac både göra populära och relativt prisvärd sommarlägret fästen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87409.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.