Hur man installerar en CAI på en 1997 Nissan Altima

Installera en kall luftintaget på 1997 Nissan Altima är ett relativt billigt sätt att få flera fördelar, såsom ökad hästkrafter, bättre bränsleekonomi och en sportigare motorljud. Många intag kit finns för Altima, men alla installera använda en liknande process. Den nya intag kommer att använda sig av ett kon filter snarare än bilens befintliga luftfilter. Många av dessa filter är återanvändbara och du kan enkelt rengöra dem på regelbunden basis, snarare än att ersätta dem. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och stötta öppna. Leta upp inloppsröret, vilket är ett plaströr som förbinder luft rutan till höger sida av motorn bukten till spjällhuset, en svart cylinder på höger sida av motorn. Med en platt skruvmejsel, ta bort en skruv som håller slangklämman på spjällhuset och dra slangen från spjällhuset. Koppla ur massan luftflöde sensor, som kan placeras genom att följa den enda kabeln är ansluten till luftslangen. Koppla de två linjerna gummiutsugring som är anslutna till den framåt-mest sidorörets.
2

Koppla luften rutan från Altima ram genom att ta bort bultarna med en socket set. Dra ut hela lådan ur motorrummet.
3

Skjut luftfiltret under slutet av intaget. Dra den bifogade slangklämman med en skruvmejsel tills skruven blir inget mer. Vissa CAI system består av två separata rör som måste monteras innan installation. Om din CAI är inte ett stycke eller förmonterade, ansluta två rör med samma process.
4

Montera luftintaget, rikta änden av röret med spjällhuset. Slip uretan kontakten över spjällhuset och dra åt den. Anslut massa luftflöde sensor och vakuumledningarna som du tidigare tagit bort i det nya intaget viktigaste röret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86141.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.