Vad är en låsning bakre differential för en Toyota?

Som om Toyota lastbilar var inte legendariska nog för sin tillförlitlighet och "rädsla ingenting" personlighet, Toyota erbjuder nu en valfri låsning bakre differential för Tacomas och 4Runners. Dessa fabriksinställningar låsning skillnader och de många eftermarknaden enheter som dem kan bidra till att göra din leksak en mer seg och mångsidig maskin än någonsin tidigare. Funktion

Alla låsande differentialer agera för att dela upp strömmen jämnt mellan drivhjulen på båda sidor av trucken. Detta kan ge mycket bättre prestanda i Traction-begränsade miljöer såsom lera, sand och löv.
Manuella Typer

Låsa differentialer kan aktiveras av antingen luft eller elektricitet. Eftermarknaden enheter är vanligtvis luft-aktiverad, men Toyota föredrar elektroner.
Automatiska Typer

Automatiska skåp använder en spärrkonsol princip att låta däcken att vända självständigt, och är billigare än luft skåp. Dessa typer rekommenderas inte för framaxeln.
Factory Applications

Toyota började erbjuda låsbara differentialer på tredje generationens 4Runners och Tacomas med en 8 "bakaxel.

Eftermarknad Diffs

mest ansedda eftermarknaden differential för Toyotas är ARB air-skåp, men Lock-Rite och Detroit automatiska skåp är också mycket populära.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83498.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.