Hur får man fler hästkrafter från min Ford 2,3-liters 4-cylindrig motor

Medan ekonomisk 4-cylindriga motorer förknippas vanligen med utländska fordonstillverkare, har Ford en historia av att producera 4-cylindriga motorer som är ganska kraftfull. Mustangen och Ranger, två av Fords mest populära fordon, har presenterat den 2,3-liters 4-cylindrig motor. Oavsett om den 4-cylindriga är installerad i en Ranger eller Mustang, modifiera den elektroniska styrenheten och att förbättra flödet av luft i motorn och flödet av avgaser ut kommer märkbart öka mängden hästkrafter som motorn. Saker du behöver
Aftermarket prestanda chip
luftintag
Performance avgassystem
Visa fler instruktioner
1

modifiera programvaran som styr 4 - cylindrig motor genom att fästa en eftermarknad prestanda chip. Chipet kommer att förändra den programvara som styr motorns funktioner så att fler hästkrafter produceras. Dessutom kommer vissa marker ändra bränsle och tändning kartor och höja maxgränsen för förbättrad prestanda.
2

Byt avgassystemet ansluten till motorn med en eftermarknad systemet med bred diameter rörledningar. Eftermarknaden systemet kommer att öka hästkrafter genom att förbättra flödet av avgaser från motorn och minska den totala mottryck i avgassystemet.
3

Byt fabrikssystemet luftintag med en eftermarknad system utformat för att öka flödet av kall luft in i motorn. Förutom att hjälpa till med ökad hästkrafter utgång, kommer den förbättrade flödet av kall luft i motorn förbättra bränsleekonomin.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85637.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.