Hur du köper en vakuummätare för bilar

När du ställer en motor , många glömmer ett mycket viktigt verktyg : vakuummätaren . Denna mätare kan du inte bara ställa in tiden , men det tillåter användaren att kontrollera bränsleblandningen och utför diagnostik för att upptäcka slitna ventilstyrningar , dåliga ventiler, läckande packningar huvud och mer . Det finns ett antal tillverkare kvalitet mätare på marknaden . Inte olik alla verktyg , är vakuummätaren förbehåll för att det ägarens tolkning av estetik . Det finns dock några saker du måste tänka på när man köper en vakuummätare . Saker du behöver
Vakuummeter
Visa fler instruktioner
1

Identifiera dina behov . Undersök verktygets grad av användning . Om du gör en hel del arbete på fordon , kommer du vill ha en professionell nivå verktyg som kommer att kosta mer än en nybörjar verktyg . Nybörjar verktyg är typiskt för användning av en novis , som kommer att använda den sällan .
2

Se till att du köper värde . Köp ett verktyg som levereras med tillbehör gör det möjligt att arbeta på många olika modeller av fordon och motorer . Vissa kit kommer med olika stora T- kopplingar , slangar vakuum och pluggar .
3

Välj en stor spårvidd . Du vill köpa en vakuummätare med den största ratten och ansiktet . Detta gör inte bara för enkel avläsning av mätare , men det försäkrar en mer exakt avläsning .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83601.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.