Hur Oil en AEM Cold Air Intake

Installera en eftermarknad intag är en populär modifikation att göra till någon bil på grund av de enkla hästkrafter vinster samt ökad körsträcka. Men ibland kan underhållet verka svårt. Ett enkelt sätt att hålla en AEM kallt luftintaget i god form, är dock att olja den. Med detta enkla underhåll, kan du hålla ditt intag trim och filtrering ordentligt. Saker du behöver
AEM filterolja
Flathead skruvmejsel
Visa fler instruktioner
Smörja filter
1

Leta filtret. Följ slangen som leder från spjällhuset till filtret.
2

Lossa slangklämman som håller filtret på intaget slangen med hjälp av en skruvmejsel. Ta bort filtret och lägg det åt sidan.
3

Häll vatten i intaget från insidan med hjälp av en slang. Detta kommer att lossa och ta bort smuts eller rester från filtret kroppen, så ta dig tid att göra det rätt.
4

Placera filtret åt sidan och låt det lufttorka när alla sedimentet har tagits bort.
5

Ta olja anordnad i olje-satsen och spreja på den yttre ytan av filtret när den har torkat. Belägga ytan men inte blöt, annars oljan kan förorena motorn.
6

Skaka av överflödig olja från filtret och sätt tillbaka filtret på intaget slangen med slangklämma och skruvmejsel . Filtret är nu oljad och redo för ytterligare 5.000 miles eller så av användning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/94960.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.