Hur anpassar jag en GMC Canyon?

En GMC Canyon är en medelstor pickup som finns i samma hytt, förlängda hytten och fyra-dörrars modeller. The Canyon ersatte GMC Sonoma i en omdesignad lineup för GMC. Den Sonoma var en av de mest populära medelstora lastbilar i det anpassade lastbilen eftermarknaden industrin, tillsammans med sina dubbla modellen Chevrolet S-10. Det finns många sätt att anpassa en GMC Canyon, från enkla och billiga till svårare och dyrare. Instruktioner
1

Byt fabriken fjädring med en sänkt eller höjt suspension. En upphöjd suspension använder en lift kit och används normalt på fyrhjulsdrivna Canyons, medan en sänkt fjädring med en sänkningssats är vanligare på två hjul driver. Du kan justera sänkt fjädring så att du kan höja eller sänka trucken genom luckan av en omkopplare eller en knapp.
2

Byt fabriken fälgar och däck med eftermarknaden fälgar och däck. För fyrhjulsdrivna Canyons med en upphöjd suspension, kan stora lera däck kopplas med 15-17 tums fälgar. Större diameter fälgar, liksom 18 till 22 inches, kan användas på Canyons med sänkta suspensioner, men de främre hjulhusen kan behöva skäras ut eller förändras för att passa den större fälgar.
3 < p> Måla Canyon en eftermarknad färg eller lägga till egna bilder på sidorna. Detta är det snabbaste sättet att ändra utseendet på din GMC Canyon. Ommålning trucken är det dyraste alternativet, samtidigt som grafik till fabriken målar jobb är snabb och billig.
4

Öka Canyons hästkrafter med några eftermarknaden addons. En eftermarknaden luftintag är lätt att byta ut med fabriken luftintag och ökar mängden kall luft motorn tar in, ökar hästkrafter. Eftermarknaden avgassystem kan öka prestandan och lägg en djup, kraftfull klingande ton till avgasröret. Lägg effekt chips till Canyon dator för mer specifika uppgifter, som att öka makten eller gas körsträcka.
5

Skräddarsy insidan av din GMC Canyon med ljudtillbehör som en eftermarknad stereo, högtalare och TV-monitorer. Lägg till komforten av din lastbil med objekt som täcker skinn och fönster färgton.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85158.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.