Hur får man en sponsor för Sound-Offs

Tro det eller ej, är det möjligt att konstruera en state-of-the-art ljudsystem för din bil består av komponenter som donerats av de bästa tillverkarna inom området. Företagen kommer att donera produkter om du använder bilen för att främja företaget. Räkna med att göra en del arbete, dock. Saker du behöver
Radios
Förstärkare
Bilstereo Kablar
Visa fler instruktioner
utforma systemet
1

Hitta en ansedd butik bilstereo att utforma ett ljudsystem för dig. Butiken du väljer bör erkännas i området. Sitt ner med en installatör av butiken som kommer att utforma ditt system och diskutera med honom eller henne vad du vill köpa 2

. Installationsprogrammet kommer sedan välja de bästa produkterna för varje kategori från de mest erkända tillverkare.
Utarbetar ett förslag
3

Samla allt ditt arbete och inkluderar det i ett förslag. Förslaget bör också innehålla exakt vad du vill från varje företag. Vill du att det ska donera produkter? Vill du att det ska betala för installation av sina produkter? Vill du att det ska betala för hela installationen? Inkludera i förslaget som designade systemet och vad butiken du tänker närma göra installationen. Erbjuda information om butikens bakgrund, inklusive eventuella tidskrifter eller tidningar publicerade artiklar om det.
4

Utkast ett kort personligt brev adresserat till försäljningschefen för företaget du tänker skicka förslaget till. Ge en kort beskrivning av din bakgrund och vad som motiverar dig att göra det här projektet, och kort diskutera projektet, även när det är på tiden du skriver brevet och när du föreslår att avsluta det. Också med i brevet den potentiella exponeringen sponsorn kommer att få och vad du vill från företaget. Inkludera en tidsfrist för svar. En bra tidsplan är att begära ett svar inom 15 dagar efter det att du har skickat ut förslaget.
5

överlämna förslaget till ett företag i en kategori i taget. Om du letar efter ett företag att donera förstärkare, skicka inte förslaget att mer än ett företag som erbjuder förstärkare. Om företaget vänder ner dig, förfina förslaget och skickar det till nästa företag.
6

Skicka förslaget till bolagets marknadschef med övernattning prioritet sjöfarten.
7

Telefon bolaget den 15: e dagen efter det att du skickade ut förslaget som en uppföljning.
8

Håll dina sponsorer informerade. Ta fotografier av projektet som det fortskrider och skicka frekventa heads-up meddelanden till dem.
Göra en del efterforskningar
9

Ta bilder av din bil, både inne och ute .
10

Få en konstnär för att rita en layout av ditt ljudsystem. Du kan ha en grundläggande layouten av bilen och sedan flera OH över det. Den första filmen kan visa hur kablarna ska dras i bilen. Den andra filmen kan visa de platser där radion, equalizer, crossover och förstärkare. Den tredje öppenhet kan visa placeringen av högtalarna.
11

Läs om tillverkarna av de komponenter som har valts för ditt system. Ta reda på rätt modell nummer för varje produkt, och ta reda på vem marknadschef är för varje tillverkare samt adressen till huvudkontoret för tillverkaren.
12

Bestäm pressen bilen kan få och då visar du tänker ställa ut bilen. Lista de tidningar som du tror kan skriva artiklar om fordonet. Samla information om den visar var du tänker för fordonet att visas.
13

Skriv ner din egen bakgrund. Inkludera hur gammal du är, var du bor, vad du gör, vad andra projekt som detta kan ha gjort och vad tidningar täckte dessa projekt (inkludera kopior av artiklar).
14

Har konstnären rita en utsidan av bilen, med logotyper från tillverkarna som du vill sponsra dig på bilen. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82852.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.