Hur man installerar en bil TV

Det finns flera typer av tv-apparater som kan installeras i en bil. De vanligaste platserna för att installera en TV finns inuti en säteshuvudstöd, den överliggande taket eller i instrumentbrädan konsolen. Varje plats kräver en viss typ av TV med en annan metod för att montera den i bilen. Saker du behöver
märkpenna
rakkniv kniv
Kontakt cement
Självhäftande Remover Review Metal /plywoodskiva
Limspray
Skruvmejsel
Audio /video-kablar

Visa fler instruktioner
nackstöd TV
1

Koppla från nackstödet ur bilbarnstolen och ta sin klädsel. Spåra konturerna av TV monteringsramen på skumstoppning med en märkpenna.
2

Skär ett hål i skummet med hjälp av en rakkniv kniv för ramen att passa in. Använda en ram som en guide, Whittle i hålet tills det är tillräckligt djup för ramen att passa in. Limma ramen i hålet med kontakt cement och peta annat hål i skummet med en skruvmejsel där ramens kabel hålet är.
3

Placera nackskyddet är klädseln igen och skär tyget bort där det är över ramen.
4

Placera TV i ramen när kontakten cementen är torr och hård och köra sitt kabeln genom det andra hålet. Anslut TV: n till dess mottagare konsol med audio /video-kablar och lagra tunern under sätet.
5

Anslut TV strömadapterkabeln och dra den så att den kan ansluta till ett cigarettändaruttag. Om den inte använder någon av dessa, kommer det att ha en tre-vägs kabel där man ansluter till bilen starter, en annan till en konstant 12-volts källa och den sista som en bra grund. Koppla bort den negativa batterikabeln innan du ansluter några kablar
Overhead TV
6

Kontrollera att det finns en plåt monteras i taket nedanför sänggaveln. Detta behövs för att montera overhead spelaren på. Dra bort klädseln i taket
7

. Detta kan kräva ett lösningsmedel som tar bort klädseln är limmet. Infoga en plywood eller plåt mellan sänggavel och stoppning och limma den på klädseln.
8

Montera TV: n till taket, vilket gör att skruvarna för TV fäste ordentligt skruvas in i arket inom taket.
9

drar ledningarna till motorrummet om TV inte använda en adapter för cigarettändare. Med den negativa batterikabeln urkopplade anslut TV: ns röda kabeln till startmotorn elektriska kontaktdon, den gula till batteriet eller annan 12-volts källa och den svarta till en metall marken som på chassit.
Dash TV
10

Koppla båda batterikablarna från bilens batteri, med början med den negativa polen.
11

bort stereon från bilen. Bänd bort och ta bort eventuella paneler på instrumentbrädan, skruva av skruvarna på stereon och lossa de elektriska kontakterna. Vissa stereo enheter har en anti-stöld monteringssystem kräver speciella verktyg som passar i hålen på stereon fram att släppa sina montageclips.
12

Placera TV inom en monteringssats avsedd för din modell bil. Anslut antennens kabel till TV och montera antennen på utsidan av bilen, stammen eller taket nära dörren ram finns två möjliga lägen. Dra ledningen längs weatherstripping eller fäst den vid sidan med buntband.
13

Anslut TV: n till dess tuner box med RCA Video (komposit) kablar och lagra tuner någonstans säker, som handsken lådan. Koppla tv till radio antenn och stereo-kontakter med kablage avsedd för din bil, som kan köpas på en bilstereo leverans butik.
14

Montera TV i stereo gamla plats inom streck, fast alla skruvarna och byt ut några paneler. Återanslut batterikablarna när enheten är monterad, börjar med den positiva polen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83139.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.