Hur du anpassar en Chevy Volt

Chevrolet Volt invigdes 2007 som en konceptbil som drivs av en hybrid el och gas drivlina. Sedan dess har GM meddelat att Volt faktiskt kommer att säljas som en färdig bil, förmodligen start i slutet av 2010. Eftersom Volt är en hybrid och kommer att vara en helt ny plattform när det anländer det inte finns alltför många sätt att enkelt anpassa det förutom att hänga ett par luddiga tärningar från backspegeln. Däremot har en ägare har vissa möjligheter. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Specialized fordonsindustrin verktyg
Visa fler instruktioner
1

Installera eftermarknaden fälgar och däck. Ett av de enklaste och mest okomplicerade sätt att anpassa en volt när den anländer i entusiaster 'uppfarter ersätter beståndet hjul med större och snyggare fälgar och däck med bredare och effektivare däck. Den Tire Rack är en stor källa för eftermarknaden fälgar och däck och kommer att ha ett brett sortiment för Volt.
2

Uppgradera interiören. Det kommer att bli svårt att genomföra några större ändringar i Volt inredning eftersom den har en mycket specifikt utformad cockpit med reglage på ratten som utesluter bort och ersätta det och även en ovanlig mittkonsolen som gör sig av med en konventionell shifter. De största förbättringarna skulle vara anpassade golvmattor och någon typ av aluminium eller kolfiber trim i stället för plast trim att, i de bilder som har släppts, verkar Volt ha. Att ha en egen stereo installeras av en stereo butik är också ett bra alternativ.
3

Ändra yttre utseende. Du kan ha en body shop måla Volt en annan färg. Platt eller satin black kan se cool, eftersom Volt redan ser futuristisk. Eller helt enkelt har färgen ändrats och även lägga en del grafik, t.ex. en uppsättning av racing ränder som löper längs mitten av Volt s kaross. Du kan också använda färgad, transparent vinyl till strålkastarna och baklyktorna för ett annorlunda utseende.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95226.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.