Hur man installerar HID lampor på Cadillac CTS

High Intensity Discharge (HID) lampor är en populär uppgradering för ägare som vill kraftigt öka nattrafik säkerheten. Uppgradera Cadillac CTS till HID belysning presenterar några ytterligare hinder jämfört med många bilar sedan den främre stötfångaren måste tas bort, men kan åstadkommas hemma med enkla verktyg. Saker du behöver
skiftnycklar
Hylsnyckelsats
Flathead skruvmejsel
Pannlampa polering kit (tillval) katalog Jack
Jack står
Drill
Silikontätning
Visa mer instruktioner
1

Koppla bort den negativa terminalen från batteriet. Använd en vanlig skruvmejsel, lossa stöttappen fästen fäster deflektorns gummi vinden till botten av det främre fascia. För att ta bort stiften, sätt in skruvmejseln under flatstift ytan och dra upp. När den centrala delen släpps, ta bort hela deflektormontage som ett stycke.
2

Ta bort de fyra hållarna fender liner på varje framskärm inifrån hjulhuset att tillåta åtkomst till de främre fascia bultarna. Ta bort de fyra skruvarna som håller fast fascia till CTS. Avlägsna fascia genom att skjuta bit framåt och sedan dra nedåt.
3

Använd en hylsnyckel, ta bort de tre skruvarna som håller fast varje strålkastare. Koppla bort kablaget från baksidan av strålkastare montering innan du tar bort strålkastaren.
4

Ta beståndet glödlampan och installera en D1S HID lampa i strålkastaren. Många eftermarknaden företag säljer kompletta HID kit som innehåller lökar, förkopplingsdon och alla ledningar. De CTS HID kit kommer att använda en D1S lampa, som innefattar tändaren i lampan montering.
5

Borra ett hål på baksidan av beståndet strålkastarens halvljus lucka. Kör eftermarknaden HID sele genom detta hål och anslut den till eftermarknaden HID lampor. Många kit innehåller en genomföring för att hjälpa försegla hela. Om ditt kit inte innehåller en genomföring, täta hålet med silikon.
6

Placering och säkring av HID ballast. Hitta en lämplig plats att montera ballast med lim eller band zip. Montera ballast där det inte kommer att bli blöt eller utsättas för stark värme och vibrationer. På CTS finns en plan, öppen plats omedelbart under strålkastare församling som gör en perfekt ballast montering plats. Mest eftermarknads kit innehåller lim och band zip som en del av paketet, men dessa poster är allmänt tillgängliga i fordonsindustrin butiker.
7

Anslut den negativa polen på batteriet och kontrollera strålkastare för framgångsrik verksamhet. När du är säker på att både HIDs arbete och förkopplingsdon och ledningar är säkrad, installera den främre fascia och nedre luftriktare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86221.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.