Hur man installerar Hitch ledningar på en RAV4

Toyota RAV4 är en mini SUV avsedd för familj rekreation samt lätt terrängkörning. Det är kan bogsera små laster gör den idealisk för rörliga och andra arbetsuppgifter som kräver en släpvagn. Oavsett om du redan äger en dragkrok eller på marknaden för att köpa en, måste släpvagnen belysningen ordentligt fast på fordonet. För att få det att hända, kommer en trailer kabelnät och liten mängd tid behövas. Efter några viktiga steg, kan en släpvagn sele monteras i en kort tid. Saker du behöver
Interiör panel borttagningsverktyg
kryssmejsel
Drill
plåtskruv
1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Aftermarket sele släpvagnskablage
avbitare
sidavbitare
buntband
obestämd nyckel satt
Gul rumpa kontakter
Visa fler instruktioner
1

Öppna luckan -bakvägen till RAV4. Utnyttja den inre verktygsstativ bort att dra ut panelen i mitten på golvet i bagageutrymmet. Använd en ¼-tums Ratchet och uttag tillsammans med en Phillips-skruvmejsel för att ta ut skruvarna som håller sidopanelerna på plats. Använd verktygspanelen borttagning för att hjälpa dig att ta bort panelerna och lägg dem åt sidan.
2

Hitta porten på baksidan av förarsidan bakljus. Koppla beståndet ansluten kablage i porten. Anslut lager sele till eftermarknaden släpvagn sele kärl och eftermarknaden kabelnätet i porten på bakljus. Upprepa processen för bakljus placerad på passagerarsidan.
3

Använd en borr och plåtskruv för att säkra den vita kabeln från förarsidan sele i den omgivande plåt. Använd ett par kabelskalaren att beröva slutet av eftermarknaden kit "svart tråd och den röda kabeln från selar" styrbox. Använd en gul skarvförbindning och ett par av tråd crimpers att ansluta de avskalade trådarna ihop.
4

Mata den svarta kabeln genom genomföringen sitter under förarsidan bakljus. Använda tejpen följer med kitet, fästa släpets rutan till den inre panelen. Sätt invändiga paneler på plats och lås dem tillbaka ner med fabriken hårdvara.
5

Mata den svarta kabeln upp till framsidan av RAV4. Utnyttja buntband för att fästa trådlängden till chassit. Led kabeln i motorrummet, skär den på längden och skala slutet. Använd ett par tråd crimpers och en gul rumpa för att ansluta en smältbar ledningen till den svarta kabeln. Utnyttja en U-nyckel för att ansluta den motsatta änden av den smältbara tråden till den positiva polen på batteriet. Sätt i säkringen till säkringshållaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87123.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.