Hur man tar bort Färgton Glue

Ta bort fula rest från överanvändning av fönster toning lim kan vara en smärta utan rätt utrustning. Utföra denna uppgift när bilen har suttit i solen är det enklaste sättet att ta itu med jobbet eftersom värmen löser upp nyansen lim och gör det mer formbara. Lim från en äldre toning jobb blir svårare att ta bort eftersom den kan ha haft många år att lösa. Den nyare nyansen jobbet desto lättare är det att ta bort limmet. Saker du behöver
Ammoniak baserad sprayar rengöringsmedel
Handduk
Lim lösningsmedel
Rakblad
Visa fler instruktioner
1

Spray en generös mängd av en ammoniak-baserade sprayar rengöringsmedel på limrester och låt det dra i cirka två minuter. Se till att din bil har suttit i solen ett par timmar så att limmet blir varmare och lättare att ta bort.
2

Ta bort det ursprungliga lagret av limrester med rakblad. Kom ihåg att skära bort från kroppen så att du inte skär dig. Den rakblad är endast för att ta bort de stora bitar, kommer det att finnas en liten film av färgton lim kvar som kommer att tas bort i nästa steg. Var noga med att inte repa din fönster.
3

Torka bort överflödigt lim bitar och ammoniak renare med handduken tills området har torkat. Applicera limmet renare som Goo-B Gone-eller annat lim lösningsmedel. Applicera endast på limrester. Var noga med att inte sprida lösningsmedlet runt eftersom den har förmågan att ta bort färg och den befintliga fönster färgton. Låt lösningsmedlet blöt i ett par minuter.
4

Gnid Soaked in limrester med en trasa eller handduk. Den återstående resten ska komma ut med ett par grova drag av handduken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85026.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.