Hur man bygger en Tuner Car

Frasen "tuner bil" refererar till en bil som har ändrats i varje aspekt, från motorn till fjädring, kaross och interiör. Bygga tuner bilar är en populär hobby för många bilentusiaster och är också något som ofta görs av företag som tillverkar högpresterande delar som ett sätt att visa upp sina produkter. Bygga en tuner bil tar speciella verktyg och kunskap, men är något som kan vara roligt med rätt strategi. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
Hylsnyckelsats och spärrfunktion Electronic Specialty fordonsindustrin verktyg
Visa fler instruktioner
1

Ändra suspension . Ett av kännetecknen för en tuner bil är en modifierad fjädring (se Resurser 1). Sätt tillbaka den mjuka och hög lager suspension med en lägre, styvare fjädring. Detta kommer att innebära att lyfta fordon, ta bort hjulen och gamla fjädring och installera sänkningsfjädrar och styvare stötdämpare. Du kan också installera en justerbar coilover fjädring, större krängningshämmare, vilket minskar krängning, och hängslen strut, vilket stärker chassit och minska flex.
2

Installera större hjul och däck (se Resurser 2). De flesta bilar kommer med hjul som är på små sida. Ersätt dessa med större eftermarknaden hjul med en mer aggressiv offset, som kommer att hitta hjulen längre från karossen för en mer aggressiv hållning. Så här installerar du nya fälgar och däck, lyfter bilen med en domkraft, ta bort de gamla hjulen och än bulten på nya fälgar och däck.
3

modifiera motorn. Nästan alla tuner bilar har åtminstone vissa modifieringar av motorn. Börja med att ta bort rutan lager luft och installera en kall-luftintaget, som kommer att leverera mer kall luft till motorn för mer effekt. Efter att ta bort den gamla avgas och installera en större diameter avgaser och rubriker. Du kan också ändra motorns elektronik för mer makt. Många tuner bilar är också överladdade eller turboladdad (se Resurser 3), vilket ofta är det enklaste sättet att få stor effekt från motorn. Detta kostar vanligtvis minst flera tusen dollar och bör göras av någon med erfarenhet av denna typ av omvandling.
4

Byt interiören. Unbolt och ta bort lager sätena och installera eftermarknads sportstolar från ett företag som Recaro eller Sparco. Byt ut hjulet lager styrningen (avlägsnas genom unbolting den större centrum muttern som håller den på) med en mindre, mocka eller läder sport hjul. Efter det, montera borrade pedaler, en legering shifter, racing-stil säkerhetsbälten och du är på väg att få en sann tuner bil.
5

Uppgradera utsidan. Ingen tuner bil är komplett utan några ändringar i exteriören. Detta kan vara så enkelt som något som uppgraderade belysning, klara glas för blinkers eller ens tillägg av ränder i färg jobb. Du kan också installera en hel kropp kit som innehåller en annan fördämning främre luft, sidokjolar och stora bakre vingen. Ett kit ska målas och installeras av en ansedd body shop för bästa resultat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95381.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.