Hur man tar ut den stereoanläggning i en 05 Honda Civic Hybrid

Civic har alltid varit en av Hondas bil älsklingar, tjäna lojalitet förare runt om i världen med sin tillförlitlighet och lätt-till-enhet naturen. År 2001 sköt Honda Civic till grönare områden, med fokus på miljövänlig hybrid marknaden. Den första generationen av Civic Hybrid modeller varade fram till 2005 och förblev i stort sett oförändrad under. Bara för att Hybrid är grönare än dess rena bensindrivna bröder, betyder det inte att fabriken stereoanläggning inte kan uppgraderas med en kraftfull eftermarknaden stereo. Ta bort stereoanläggning från Civic är lättare än det verkar, men kommer att installera om aktiemarknaden stereo kräver en upplåsningskod som finns i Civic dokumentation. Saker du behöver
KTC trim verktygssats SOJATP2014 eller liknande fordonsindustrin trim stick
Automotive Trim klipp Tool Review stjärnskruvmejsel
platt skruvmejsel
Ratchet
Hylsnyckelsats Kundservice Historia häfte
Visa fler instruktioner
stereoanläggning Borttagning
1

Bänd ut växeln panel lägesindikering omger växelspaken, hjälp KTC trim verktygssats SOJATP2014 eller en liknande bil trim fastnar. Bänd ut den större kåpa som omger växel panelen lägesindikering. Bänd upp den kåpa som omger parkeringsbromsen.
2

Öppna armstödet mittkonsolen och dra ut mattan gummifoder. Ta bort skruvarna från båda sidor baktill på mittkonsolen, insidan av armstödet förvaringsfacket och de bakre hörnen på shifter spak fördjupning, med en stjärnskruvmejsel. Bänd ut klippen längs båda sidor av konsolens framsida, med hjälp av en bil trim klipp verktyg eller en platt skruvmejsel. Lyft den bakre delen av konsolen uppåt, dra den sedan mot den bakre delen av Civic för att frigöra klämmorna som fäster på framsidan av konsolen på instrumentbrädan.
3

Bänd ut instrumentpanelen center lägre lock - plast kåpa direkt under stereoanläggning - dra sedan 12-volts kontakt uttag på baksidan av centrum nedre locket
4

Nå genom urtaget under stereoanläggning. och ta bort de två skruvarna som håller stereo, med en spärr och en hylsnyckel. Bända runt radion med din klädsel pinne att släppa monteringsklämmorna från instrumentbrädan. Dra radion framåt och koppla ur antennen och de elektriska kontakterna
5

Ta bort de fyra skruvarna som håller radion på radio trim bezel,. Finns två bultar på varje sida av radion. Skjut radion framåt och ut ur trim bezel.
Stereoanläggning Installation
6

Skjut in radion i framsidan av radion trim bezel. Skruva alla fyra bultar på plats, med hjälp av en spärr och en socket.
7

Håll radion upp till instrumentbrädan urtaget. Anslut ledningar kontakter och antennkabeln på baksidan av radion. Skjut in radion i instrumentpanelen tills klämmorna låser på plats. Skruva fast de två fästskruvarna på plats på botten av radion. Tryck på instrumentpanelen center nedre luckan på plats.
8

Guide mittkonsolen på plats över parkeringsbromsen och växelspaken. Skjut clipsen på framsidan av konsolen i instrumentpanelen, sedan sänka konsolen på plats. Skruva konsolen skruvarna tätt på plats. Skjut de två klämmorna i båda sidorna av konsolens framsida.
9

Tryck kåpmittdel, följt av växellägesindikator panelen på plats runt växelspaken. Tryck parkeringsbroms trim panel på plats.
10

Hämta koden radion unlock från din Civic s Servicebok häfte. Radio-koden är en femsiffrig kod som anges på första sidan under "Audio Code" rubrik.
11

Slå på tändningen, men starta inte motorn. Radion kommer att lysa och visa en "kod" budskap. Ange radio koden, använder radion förinställda knapparna. Radion piper om koden har matats in med framgång. Slå av tändningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82849.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.