Hur: Rör Sub Enclosure

Att lära sig att installera en kapsling tube subwoofer är inte olik installerar andra subwooferhöljet, det finns vissa grundläggande steg att följa oavsett vilken typ av kapsling som används. Det finns två typer av kapslingar rör subwoofer, eldrivna eller manuella. Motordrivna rör kapslingar har en inbyggd förstärkare, medan manuella sådana har ingen förstärkare. Tube kapslingar är användbara i anläggningar med unika former eller minsta utrymme, t.ex. i en Jeep Wrangler. Saker du behöver
Tube baslåda
Förstärkare
RCA-kablar
strömkablarna
Flathead skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Connect ljudsignalerna från stereon huvud-enheten till röret subwoofern. Avlägsna instrumentpanelen av fordonet. Detta kan göras med hjälp av en skruvmejsel, bänd försiktigt instrumentpanelen nära stereon huvud-enheten. Lossa skruvarna som håller radion på plats.
2

Dra ut radion och anslut RCA-kablar till "Subwoofer Out" eller "Preamp Out" RCA-portar på huvudet-enheten. Fiska dessa kablar till området av fordonet där röret inneslutningen kommer att installeras.
3

Sätt huvud-enheten tillbaka in i bilens streck. Skruva in den och sätt tillbaka instrumentbrädan (s).
4

Anslut RCA-kablarna till "RCA /Audio In" porten på röret inneslutningen.
5

Anslut till en förstärkare. Om röret inneslutningen inte är påslagen, använd högtalarkabel för att ansluta inneslutningen röret subwoofer till förstärkaren. Anslut ena kabeln till den positiva polen (+) på rörets hölje, och en kabel till minuspolen (-) på skåpet. Anslut dessa kablar till sina respektive terminaler på förstärkarens terminaler högtalarnivåerna. Anslut alltid positiv till positiv och negativ till negativ terminaler.
6

Anslut till en strömkälla. Om röret låda har en inbyggd förstärkare, kan den sedan kopplas direkt till bilens batteri. Anslut en strömkabel till den positiva +12 V rörets hölje. Anslut en annan strömkabel till den negativa /jordplint på rörets hölje. Konsultera manualen för vad storlek (övertryck) tråd är bäst att använda med modellen. Anslut den negativa kabeln med den negativa jordplint på bilens batteri, anslut den positiva ledningen till den positiva effekt terminalen på batteriet.
7

Slå på bilen, och testa stereon med röret sub kapsling. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82221.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.