Hur du ansluter en Power Kondensator

En makt kondensator placeras mellan bilbatteriet och bilstereo förstärkare. En makt kondensator används för att hjälpa till att leverera stora mängder ström utan att orsaka en stor attraktion på bilens elsystem. En makt kondensator kommer att ge maximal prestanda för bilstereo förstärkare och förhindra förödande drag på fordon generatorn och batteriet. Saker du behöver
skruvmejsel set
Tänger
Wrench in
1k ohms motstånd
Volt mätare
4 Terminalanslutningarna
4-mätare jordkabel
4 - mätare strömkabeln
Visa fler instruktioner
1

bort den inline säkringen i bilen ljudförstärkare strömkabeln. Koppla bort strömkabeln från bilstereo förstärkare med en skruvmejsel. Skjut en ändanslutningsdon av spetsen på strömkabeln och fäst den till makten tråd genom att klämma den med tången.
2

Anslut en terminal anslutning till båda ändarna av 4-mätare jordkabel och säkra ändarna genom att klämma dem hårt med tången. Fäst ena änden av den 4-mätare jordkabel till samma plats i bilen ljudförstärkare är jordad. Fäst den andra änden av den 4-mätare jordkabel till den negativa sidan av effektkondensator och säkra den tätt med skiftnyckel set.
3

Sätt ett 1k ohms motstånd i säkringsblock i stället för bil förstärkare strömkabeln säkring. Anslut voltmeter till de positiva och negativa polerna på strömmen kondensator, den initiala behandlingen bör vara noll volt
4

Anslut strömkabeln till den positiva sidan av effektkondensator och titta på volt mätaren. . När volt mätaren når 12 volt, har makten kondensatorn ordentligt laddad. Koppla bort voltmeter och avlägsna 1k ohms motstånd från säkringsblocket. Lämna bilen tråd förstärkarens ström ansluten till makten kondensatorn.
5

Skjut en terminal kopplingen över ena änden av den 4-mätare strömkabeln och säkra den genom att klämma fast den med tång. Placera 4-mätaren ström kabeln på den positiva sidan om strömmen kondensator tillsammans med bilen förstärkare strömkabeln. Fäst dem ordentligt med skiftnyckel set.
6

Fäst 4-mätaren ström kabeln till den positiva polen på förstärkaren och fäst fast den med en skruvmejsel. Installera det ursprungliga säkringen i säkringshållaren blocket för bil förstärkare strömkabeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82794.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.