Aftermarket Radio Installation i en Mercedes C230

Ägare av Mercedes-Benz C230 har en uppsjö av valmöjligheter vid köptillfället för deras fabrik bilstereo. Om du någonsin behöver byta ut eller uppdatera den, kan du ta den till en professionell eller spara lite pengar och ta på sig uppgiften själv med några enkla verktyg. Saker du behöver
10 mm nyckel
Mercedes-Benz DIN borttagningsverktygen
Kabelstam adapter
Skal adapter
Visa fler instruktioner
1

Lossa bulten som håller klämman jordkabeln till den negativa batteripolen med skiftnyckel eller tång.
2

in varje DIN demonteringsnycklarna i spåren på de nedre hörnen av beståndet radion tills de låses på plats.
3

Dra båda verktygen samtidigt och med samma kraft för att skjuta fabriken stereo från fästet dockan. Dra huvudenheten tillräckligt långt från instrumentbrädan så att du kan nå alla anslutningar på baksidan av enheten.
4

Koppla stereo ledningarna från baksidan av radion. Dra ur antennkabeln bly från utloppet i det nedre högra hörnet på stereons baksida försäljningsställen. Skjut fronten adapter i lediga montering dockan. Dra stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av dockan till framsidan av instrumentbrädan.
5

Anslut de två plast ledningar kontakterna i de två adapter kablage leder. Sätt in adapterns leads till uttagen på vänster sida av eftermarknaden stereons baksida. För in antennkabeln i FM-antenningång på baksidan av den nya enheten.
6

Skjut eftermarknaden stereo i öppningen från fronten adaptern. Skjut in enheten i Mercedes 'streck tills den snäpper på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82080.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.