Hur man installerar ett däck Bilstereo

Krångla stereoapparater innebära en möjlighet att byta dina däck stock stereo med en eftermarknad enhet som bäst passar dina behov bilstereo. När du väljer en ny stereo, se till att välja ett däck som passar in i bilens montage docka. Om du har en stereo fäste byggd för en enda-DIN stereo (2 x 7 inches) och du vill installera en dubbel-DIN huvudenhet, kan du behöva ändra mount för att rymma större stereo. Att gå från en dubbel-DIN till en enda-DIN stereo är mindre komplicerat, du kan installera en adapter för att kompensera för den extra utrymme. Saker du behöver
Skiftnyckel
Kabelstam adapter
Skal adapter
Antennadapter (för GM-fordon)
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabeln. Den negativa kabeln ger grunden för bilens elsystem. Koppla loss kabeln kommer att se mot en kort stund att installera den nya stereon. Lossa den negativa batterikabeln med en skiftnyckel och flytta kabeln från terminalen.
2

Dra ledningarna från bilens stereo montering dockan. Högtalarkablarna, strömförsörjning ledningar, förstärkare patchkablar (om bilen är utrustad med en förstärkare) och antennen kommer att sitta sysslolös i dockan efter stereon har kopplats bort och tas bort. <
3 p> Anslut stereo ledningar i kabelnätet adapter. Adaptern gör att ledningarna från olika bilmärken att ansluta med olika eftermarknaden stereo enheter. Konsultera kabelhandboken sele adapter för instruktioner om stereo serieinstallation.
4

Installera en frontplatta adapter. Den stereo montering av ditt fordon var utformad med den specifika fabriken stereo i åtanke. Om du vill installera en eftermarknad enhet, kommer fronten adaptern ger en enhetlig plattform för montering av olika huvudenheter.
5

Anslut kabelnätet adaptern leder till ingångarna på baksidan av den nya stereon. Anslut antennkabeln till antennuttaget på stereon. För GM-modeller, placera antennen adaptern över antennen är ansluten innan du ansluter den till den nya stereon.
6

Skjut den nya stereon i fronten adaptern. Skjut stereo i dockan tills den snäpper på plats. För vissa frontplatta adaptrar du kommer att behöva skruva i stereo med skruvarna i monteringssatsen eller de borttagna för att extrahera fabriken stereo. Konsultera manualen monteringssats för korrekt förfarande och för alla verktyg som behövs för uppgiften.
7

Ersätt alla paneler för att täcka stereo montering dockan. Vissa Ford och Mazda fordon inte kräver dash paneler tas bort under stereo byte, medan de flesta andra fordon kräver att din bort några paneler under stereo borttagning och ersättning av denna panel för stereo installation. Se din manual för protokoll och eventuella hjälpmedel som behövs.
8

Anslut den negativa batterikabeln till den ledande posten i den negativa batteripolen. Placera kabeln klämman över posten och dra åt den med nyckeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81221.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.