Borttagning av Factory Radio på en '07 Silverado

Chevy Silverado är en stand-out i den krävande pickup marknaden, utstationeras endast av Fords F150 i termer av popularitet. Den Silverado arbete-truck karaktär och stout alternativ motor gör den till ett perfekt val för entreprenörer, men Chevy gick längre än att bygga bara ett djuriskt, spartansk arbetshäst. 2007 Silverado var utrustad med en AM /FM-radio och CD-spelare stereoanläggning som standardutrustning, medan en MP3/CD-spelare enhet och premium Bose ljudsystem fanns tillgängliga i högre utrustningsnivåer. Medan fabriken radioenheter är ganska tålig, kan de misslyckas ibland. Du kan ta bort och ersätta radion själv, men du kommer att behöva ta bilen till en Chevy servicecenter för att få den nya radion programmerad. Saker du behöver
Trim stick
torxmejsel
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
Radio Borttagning
1

Sätt ett trim pinne i mellan radion kåpa och instrumentbrädan, sedan försiktigt bända ut beklädnaden. Dra de elektriska anslutningarna från baksidan av panelen.
2

Avlägsna klimatkontroll och tillbehör paneler switch, direkt nedanför radio, med hjälp av en Torx drivrutin. Lossa kontakterna från båda panelerna.
3

Ta bort de fyra skruvarna i hörnen av radioenhet till instrumentbrädan, med en stjärnskruvmejsel. Dra ut radion i instrumentpanelen urtag, dra ut antennen och kablage.
Radio Installation och inställning
4

Håll radion upp på instrumentbrädan urtaget . Koppla in antennkabeln och radio kabelnät. Skjut radion och skruva fast de fyra skruvarna på plats med en stjärnskruvmejsel. Dra åt skruvarna till 18 tum-pounds, med hjälp av en momentnyckel.
5

Anslut klimatkontroll och strömställare tillbehör kontakter panelen, sedan installera panelerna i radion urtaget. Dra åt panelskruvar till 18 tum-pounds. Skjut radion beklädnaden på plats runt radion.
6

Ta din Silverado till din lokala Chevy servicecenter för att ha radion inrättas och programmerade.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82848.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.