Hur Wire en eftermarknad stereo till en 2005 Ford Explorer Bakre DVD

Kabeldragning en eftermarknad stereo till det befintliga elsystemet i ett fordon som Ford Explorer är en utmanande uppgift. Denna uppgift blir ännu mer komplicerat när fordonet i fråga har en integrerad DVD-uppspelning systemet. Men det är ändå en givande företag som kommer att förbättra ljudkvaliteten och kan lägga till funktioner som navigering och iPod-stöd, beroende på eftermarknaden stereo installeras. Med rätt verktyg och riktlinjer, kan denna uppgift göras på en eftermiddag. Saker du behöver
Wire strippor
eltejp
lödning pistol sele
Kabeldragning för 2005 Ford Explorer
Visa fler instruktioner
1

bort 1 /4 tum av avskärmning från de elektriska trådarna hos huvudenheten och ledningsnätet genom att placera ledningarna i 18-gauge slitsen av ett par kabelskalaren, en tråd i taget, och försiktigt men bestämt dra kabelskalaren mot ände av tråden. Detta kommer att avslöja den nakna elektrisk tråd undertill.
2

Tvinna de blottade trådarna tillsammans för att ansluta kablaget till den nya stereon huvudenheten. Konsultera ledningar guider på båda enheterna för att avgöra vilka kablar för att ansluta. Anslut kablarna som delar en funktion. Till exempel, anslut jordledningen från ledningsnätet till jordledningen från stereon, den främre högra positiva högtalarkabeln från ledningsnätet till främre högra positiva högtalarkabeln från stereon, etc.

3

Löd varje elektrisk anslutning med en lödning pistol. Slå på lödning pistol för att värma upp det, peka sedan på den till varje avsnitt av exponerade elektriska ledningar för den tid som anges av lödning pistol instruktioner. Detta kommer att stärka kopplingen mellan de elektriska ledningarna och hindra dem från att komma loss om Explorer är trängda av en olycka eller en krokig väg.
4

Wrap varje förbindelse med eltejp. Kontrollera att bandet sträcker sig från den ena delen av skärmen till nästa så att ingen nakna elektriska ledningar lämnas exponerad.
5

Installera den nya stereon i instrumentpanelen av Ford Explorer som regisserades av installationsanvisningarna . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82506.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.