Hur man tar bort Factory Radio i en 2006 Ford F-250

2006 Ford F250 är den första generationen av super lastbilar tillverkade av Ford Motor Company. Vanligtvis reserverad för kommersiellt bruk, var en av avsikterna med raden av super lastbilar för att ge en kraftigare, mer kapabel plattform och sedan den mest sålda Ford F150 lastbilar. Trots en riktad olika publik, behöll F250 alternativ och möjligheter som rör stereoanläggning som de mindre Ford lastbilar. Borttagning av fabriken radion kräver användning av DIN borttagningsverktygen. Dessa verktyg gör det en enkel process för att ta bort och ersätta fabriken stereo. Saker du behöver
10 mm skiftnyckel Begagnad Ford radio borttagning verktyg
Visa fler instruktioner
1

öppna motorhuven på Ford F250 super lastbil. Använd 10 mm nyckel för att lossa bulten som håller jordkabeln till den negativa batteripolen. Flytta kabeln från batteriet och placera det svarta gummiskyddet över lediga minuskabeln post.
2

Placera de två radio demonteringsverktygen i öppningarna på framsidan av fabriken radio. Öppningarna är vertikalt inriktade hål på vardera sidan av stereons knappar.
3

Dra verktygen ifrån varandra för att engagera gripmekanism inuti fästet. Dra stereo från instrumentpanelen samtidigt som den yttre spänningen på avlägsnande verktyg.
4

Koppla ledningarna till baksidan av radion. Strömförsörjningen kabeln från batteriet och antennkabeln är enstaka trådar. Högtalarkablarna är anslutna till ett bindemedel som måste dras från radion tillsammans. Den yttre spänningen på borttagningsnycklarna
5

Release och skjut dem från ansiktet av fabriken stereo.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81174.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.