Hur du installerar en subwoofer högtalare i bilen

En subwoofer ger den lägre delen som var anpassade stereoanläggning behov. Med en bra sub får du tydlig och djup bas utan distorsion eller andra frågor. Du får det bästa ljudet ur dina sub när den är korrekt monterad i en kapsling, montering av sub är inte särskilt svårt och du hittar det gör en stor skillnad till stereon. Positionering är inte nödvändig för subwoofern så att du kan montera den där det passar din bil bäst. Saker du behöver
Subwoofer
baslåda
Högtalarkabel Skruvmejsel
Skruvar
trälim
Kraftig kardborre
Tyg lim
Visa fler instruktioner
1

Anslut högtalarkabeln till terminalen koppen i baksidan av subwoofern rutan. Kör tråden genom lådan och anslut den till subwoofern. Montera subwoofern och fäst den med skruvarna.
2

Limma kardborreband till botten av högtalaren rutan med trälim. Limma motsvarande remsor av kardborreband på plats var du vill montera högtalare i fordonet.
3

Run högtalarkabeln från förstärkaren till den plats i bilen du ska montera subwoofern. Använd skruvmejseln för att lyfta kanterna på mattan och plast trim så att du kan dölja kabeln nedanför.
4

Anslut högtalarkabeln till utanför terminalerna på baslåda antingen genom att skjuta in klippen eller inslagning trådarna runt skruven och skruva ner den. Placera högtalaren på kardborreband.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82282.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.