Hur man tar bort radion på en 98 Ford Taurus

Ford fordon är genomgående enkla när det gäller stereo borttagning och installation. För själva utvinningen av den installerade fabriken radio, behöver du bara ett par billiga och lättillgängliga verktyg för att utföra uppgiften. Den 1998 Ford Taurus kräver ett något annorlunda förfarande för att ta bort radion. Även om du kan ta bort radion från de flesta andra Ford-bilar utan att påverka den omgivande paneler kräver Taurus att panelerna tas bort också. Operationen fortfarande utförs med hjälp av Fords verktyg radio borttagning, så det är fortfarande en relativt enkel borttagning. Saker du behöver
10 mm nyckel Begagnad Ford verktyg radio borttagning
platt skruvmejsel
Phillips skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lift huven på Ford Taurus och koppla loss jordkabeln från batteriet med 10 mm nyckel. Placera jordkabel från batteriet för att undvika kortslutning av systemet när du tar bort stereon.
2

bort vreden klimatkontroll från instrumentbrädan av Ford genom att bända dem från klimatpanelen av bladet av en platt skruvmejsel.
3

Sätt Ford verktygen radio borttagning i hålen på avlägsna hörn av den ovala instrumentbrädan som omger stereon. En radio borttagningsverktyg kan köpas på någon bilstereo leverantör butik, både on-line och genom tegel och murbruk butiker. Dra verktygen ifrån varandra (utåt) samtidigt som du drar radion från
4

instrumentbrädan. Hela instrumentpanelen kommer glida ur instrumentbrädan tills kabelanslutningar på baksidan av radion är synliga.
5

Koppla ledningarna till baksidan av radion. Antennen och nätkabel är enkla trådar som kan dras fritt för hand. Högtalarkablarna grupperas efter plast bindemedel. Dra bindemedel istället för kablar.
6

Ta bort de två skruvarna på vardera sidan av stereon däck med en Phillips skruvmejsel för att frigöra radion från fästet.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81013.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.