Hur Wire en KDC-X494

The Kenwood KDC-X494 är en eftermarknad bilstereo huvudenhet kan spela CD-skivor samt samverkan med din mobiltelefon för handsfree-användning. Installera Kenwood huvudenhet kräver att du tar bort däcket fabriken stereo från din bil och koppla stereo ledningar och antennkabeln från beståndet huvudenheten. Rådgör med din bilens reparationshandbok för stereo borttagning instruktioner. En oerfaren användare kan installera den nya Kenwood däck på mindre än 30 minuter. Saker du behöver
Wrench
Kabelstam adapter
Flat
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Koppla bilens jordkabeln från batteriet för att förhindra elektriska stötar och /eller kortsluter bilens elsystem. Lossa bulten som håller den svarta kabeln till den negativa batteripolen med en skiftnyckel. Ta bort kabeln från batteriet och lägg den åt sidan tills den nya stereon är ansluten.
2

Dra stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av bilens stereo docka. Anslut stereo signalkablar leder i adaptern kablage leder. Följ kodning på kabelstammen adaptern leder att styra din anslutning. Kabeldragningen kan bara anslutas på ett sätt.
3

Mata antennkabeln och kabelnätet adaptern genom baksidan av stereon insättningshylsan medföljer Kenwood enheten. Skjut hylsan i det tomma stereo däck tills den främre kanten av hylsan är i nivå med kanten av den stereo dockan öppning.
4

Bänd flikarna inuti hylsan utåt med en platt skruvmejsel för att säkra den inne i stereon dockan.
5

Anslut ledningsnätet adapterkabel kontakten till ingången på baksidan av Kenwood enheten. För in antennkabeln leder till antenningången på vänster sida av stereons baksida.
6

Skjut stereo däck i installationen hylsan tills den låses på plats.
7

Ersätt instrumentpanel paneler som togs bort för att extrahera däcket fabriken stereo. Följ instruktionerna i reparations handboken för att byta ut panelerna.
8

Placera frontpanelen på Kenwood stereo däck. Rikta in den högra kanten av fronten med den högra sidan av stereon. Tryck på vänster sida av frontpanelen på stereon däck tills den låses på plats. Återgå till batteriet.
9

Placera jordkabeln klämma tillbaka till den negativa batteripolen och dra åt bulten med nyckel. Stäng bilens huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82785.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.