Hur du ändrar Speakers Jeep Door

Jeepar har två högtalare i framdörrarna. Dessa ger ljud till föraren och passagerarna. Högtalarna är normalstor (6 av 9 inches) och fäst med vanliga kablar och skruvar. Ta bort dem och sedan ersätta med ett par likadana högtalare, som du väljer. Projektet tar ungefär en timme för erfaren person och två eller tre timmar, om detta är första gången du ändrar en högtalare. Saker du behöver
kryssmejsel
Torx T-25 bitars
Liten brytjärnet
Visa fler instruktioner
1

bort tre dörr-panel skruvarna som sitter i dörren draghandtag, nära spegeln (övre höger) med hjälp av en Phillips-skruvmejsel. Ta sedan bort Torx-skruv bakom handtaget spärren med Torx-huvud lite.
2

Kräng av dörr trim gjutning med en gjutning remover eller små spett. Sedan bända bort de två plast clipsen som håller ställdonet stänger. Lossa de två ställdon stavar och ta bort dem och sedan ta bort dörrpanelen.
3

Koppla loss ledaren för speglar och lås makt genom att trycka kontakten fliken och skjuta ut det ur kontakten sele .
4

Skruva loss de tre skruvarna som håller högtalaren på dörrkarmen med en Phillips-skruvmejsel. Skjut sedan högtalaren på plats och dra kablarna från baksidan av högtalaren. Tryck bara ned på kontakten och skjut det ut på baksidan av högtalaren.
5

Anslut den nya högtalaren till ledningsnätet genom att skjuta kontakten på baksidan av den nya högtalaren. Fäst högtalaren på plats genom att sätta in den i högtalaren hålet i dörren och dra åt de tre skruvarna med en Phillips-skruvmejsel.
6

Sätt tillbaka dörrpanelen genom att återansluta ställdonet stänger och sedan sätta ihop dörrpanel i omvänd ordning som den togs bort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81416.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.