Hur man tar bort en Factory Dodge Stereo

Under hela raden av bilar, lastbilar och stadsjeepar som gjorts av Dodge, stereo alternativ förblir riklig. Från CD-spelare och multi-CD-växlare till iPod-spelare och satellitmottagare radio, Dodge ägare har många alternativ. Du kan lita på avlägsnandet av din fabrik Dodge stereo till en tekniker på en eftermarknad återförsäljare, eller du kan ta bort det själv och spara kostnader för arbetskraft. Saker du behöver
Trim borttagning bända Tool Review kryssmejsel
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabeln från Dodge batteriet. Den negativa kabel ansluter batteriet till ramen av fordonet. Använd en kryssmejsel för att lossa cable'c klämman. Ta bort klämman från den negativa batterikabeln post.
2

bort instrumentpanelen trim panel som omger stereon och klimatet kontrollknapparna, med ett trim verktygspanel borttagning. Börja längst ned i trim och fungerar verktyget runt omkretsen tills panelen är helt bort.
3

Ta bort skruvarna på vardera sidan av Dodge stereo fäste med en Phillips- skruvmejsel.
4

Dra stereoanläggning från instrumentbrädan fäste. Dra stereo tillräckligt långt för att nå alla anslutningar på baksidan av däcket.
5

Koppla loss grupper från baksidan av fabriken stereo. Det finns fyra grupper, för antennen, nätaggregat, högtalare och förstärkare. Ta tag i grupper enligt de plast tråd bindemedel, inte de ledningar själva.
6

Anslut den negativa batterikabeln för att driva fordonet eller de elektriska komponenterna. Placera den negativa kabeln klämman runt minuskabeln. Använd en kryssmejsel för att dra åt klämman tills klämman inte kan flyttas runt ledningen för hand.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80812.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.