Hur man installerar en stereo i en Honda Prelude

Honda Prelude var en sport coupe byggs från 1978 till 2001. Populär bland Honda entusiaster på grund av dess modifiering potential förefaller Prelude hos många bil visar över hela landet. Uppgradering av försämrade stereon är mer en nödvändighet än ett alternativ för alla som vill ha musik medan du kör. Saker du behöver
Flathead skruvmejsel
stjärnskruvmejsel
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

minuskabeln från bilbatteriet för att hålla oförutsedda shorts från skada elsystemet. Skriv ned den säkerhetskod för den ursprungliga stereo och förvara den på ett säkert ställe.
2

Bänd ut plasten täckring från runt huvudenheten och kontroller klimat med en skruvmejsel. Placera en bit tunt tyg under skruvmejselspets att minimera repor plastbitar.
3

Ta bort de fyra skruvarna som håller stereon på plats och dra ut radion. Fickan fäster på undersidan av huvudenheten montering och kommer att glida ut liksom.
4

Skruva av toppen och botten skruven från framsidan av ramen, och dra huvudenheten genom framsidan. Sätt i den nya huvudenheten i ramen och fäst den nya stereo fronten.
5

Dra ut det gamla ledningsnätet och nafsa i den nya adaptern. Anslut adaptern till baksidan av stereon och skjut radion och ramen i instrumentbrädan.
6

Testa stereon för att säkerställa högtalarna och inställning arbete ordentligt. Byt trim och gjutning innan justering av nya Honda Prelude stereo din personliga smak.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80446.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.