Hur man tar bort högtalarkåpan i en 1994 Mercedes C220

1994 års Mercedes C220 är en del av C - klass lineup från Mercedes . Dessa bilar presenterade högtalare i framdörrarna , bakdörrar och akterdäck . Om du funderar på att ändra fabriksinställningarna högtalarna till eftermarknaden modeller eller behöver byta ut en defekt högtalare med en fabrik ersättare , måste du komma åt högtalarna . För att göra detta måste du först ta bort gallren fabrik högtalare . Saker du behöver
kryssmejsel
Panel verktyg
Visa fler instruktioner
1

lokalisera och ta bort en Phillips skruv finns nedanför den nedre kanten av den främre dörrens högtalargallret med en Phillips - skruvmejsel . Skjut högtalargallret nedåt tills det är helt skild från dörren .
2

Hitta och ta bort en Phillips skruv som du hittar under den nedre kanten av den bakre dörrens högtalargallret , med hjälp av en Phillips - skruvmejsel . Skjut högtalargallret neråt tills det lossnar från dörren och kan tas bort .
3

in en panel redskap i framkant högtalargallret på akterdäck . Bänd stadigt uppåt för att frigöra klämmorna som håller gallret på plats . Ta bort gallret när det inte längre är bunden till däcket .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81222.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.