Hur Wire en OEM Radio i en 1995 Ford Taurus

Den ursprungliga-utrustning radioenhet för din 1995 Ford Taurus delar en fysisk utformning gemensamt med andra branschstandard DIN-storlek stereoapparater, vilket gör installationen till en jämförbar eftermarknad enhet utan behovet av ytterligare monteringskomponenter. Demontering, montering och kabeldragning original-utrustningen radio kan visa sig nödvändigt efter avlägsnande av en befintlig trasig fabriken enhet eller eftermarknaden radio. Saker du behöver
Hylsnyckelsats Begagnad Ford nycklar radio borttagning
Aftermarket radio borttagningsnycklarna
Visa fler instruktioner
Borttagning
1

Öppna bilens huven och koppla bort svartfärgade negativa batterikabeln från "-" batteripolen, med hjälp av en hylsa och spärrskaft. Flytta den negativa batterikabeln från den negativa batteripolen.
2

Undersök yttre ytan av fabriken radio och lokalisera de fyra rundade nyckelhål, placerade nära de högra och vänstra kanterna på enheten. Om du tar bort en eftermarknad radio från fordonet, kontrollera med produktens särskilda instruktioner avseende avlägsna enheten från skyddshölje, vilket kan betyda att ta bort den lilla rektangulära trim infattningen från omkretsen av huvudenheten, och infoga två små egna borttagningsnycklarna till två små slitsar, som ligger mellan de vänstra och högra kanterna på stereon.
3

in de två Ford nycklar radio borttagning till fabriken radio viktigaste slots. Fatta tangenterna med fingrarna, sprida nycklarna utåt, samtidigt som du drar radion från öppningen på instrumentbrädan. Använd samma metod ovan för att ta bort en eftermarknad enhet från öppningen på instrumentbrädan, med hjälp av egenutvecklade borttagningsnycklarna levereras med stereo.
4

bort antennkabeln och två anslutningar sele från baksidan av fabriken radio.
5

Koppla adaptern radio sele från fordon-side-kontakter audio sele, när det handlar om en eftermarknad radioenhet. Ta eftermarknaden radion säkerhet hylsan från öppningen på instrumentbrädan, med en liten platt skruvmejsel för att räta hylsans böjda flikar, som används för att fästa lappar till fordonet, bortse från detta steg när du tar bort en fabrik radio från fordonet
<. br> 6

bort radion från bilen.
Installation
7

Anslut audio ledningar kontakter och antennkabeln på baksidan av fabriken enheten. Anslutningarna är speciellt konstruerade för att förhindra felaktiga eller omvända anslutningar till radion.
8

Skjut radion i öppningen på instrumentbrädan, fram till fronten av enheten är i jämnhöjd med omgivande streck konsolen trim och säkras på plats.
9

Anslut den negativa batterikabeln till den negativa batteripolen, med hjälp av en hylsa och spärrskaft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82844.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.