Hur man installerar en stereo i en 1989 Nissan Maxima

Den 1989 Nissan Maxima var den fjärde generationens Maxima utvecklats av den japanska biltillverkaren. Det var den första generationen märkt med förkortningen av "Fyradörrars sportbil." Beståndet radion i 1989 var Maxima en AM /FM-stereo kassettdäck. Eftermarknad stereoapparater som kan passa in i stereo montering dockan av en Maxima inkluderar cd-spelare, i-dash CD-växlare, och mer nyligen satellit radiomottagare. Saker du behöver
Wrench, 10 mm
Aftermarket stereo monteringssats
Kabelstam adapter
kryssmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lyft huven på Nissan Maxima och koppla den negativa batterikabeln från den negativa posten på batteriet med 10 mm nyckel.
2

Skjut eftermarknaden stereo monteringssats hylsa i toppen av radio /pocket församling (stereo monteringsfäste) som tidigare inrymt fabriken stereo.
3

Skjut eftermarknaden stereo till stereo fäste.
4

Anslut stereo ledningar från fordonet till ett kabelnät adapter. Kabelnätet adaptern kommer att färgkodade så att du kommer att känna igen som leder från adaptern ansluta med andra kablar till stereo ledningar. Anslut adaptern ledningsnätet till uttagen på baksidan av
5

eftermarknaden stereo.
6

Skjut stereo fäste, med ny stereo på plats, i stereo montering docka av Maxima.
7

Skruva i de fyra skruvarna vid hörnen av stereo fäste med en Phillips-skruvmejsel.
8

Placera kåpa som omger stereon och klimatet kontrollerna på instrumentbrädan. Knäpp beklädnaden på plats genom att applicera tryck runt omkretsen av panelen.
9

Byt plast kåpa som omger växelspaken (panelen snäpper fast med måttligt tryck).

10

tillbaka de två skruvarna på baksidan av askkoppen fack med en Phillips-skruvmejsel. Återgå askkoppen till dess fack.
11

Placera den negativa batterikabeln på minuskabeln stolpen. Dra kabeln till posten med en 10 mm nyckel. Stäng huven på Maxima.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81156.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.