Hur man tar bort en 1995 Saturn Radio

Ägare av en 1995 Saturn kan behöva ta bort sin fabrik stereo däck av flera skäl. Eventuella reparationer eller tillägg till stereo kräver utvinna enheten från instrumentpanelen stereo montering dockan. Byte av huvudenheten kommer att omfatta avlägsnande av beståndet däck för att göra plats i dockan för eftermarknaden radion. Du kan ha fabriken radion avlägsnas med en professionell, eller du kan göra det själv för att spara tid och pengar. Saker du behöver
10-mm skiftnyckel
platt skruvmejsel
kryssmejsel
7-mm-uttag
Ratchet
Visa fler instruktioner

1

Lyft Saturnus huven och lossa skruvsäkringssystem den negativa batterikabeln till batteriets minuspol inlägget. Lyft kabeln från batteriet och ställ det åt sidan.
2

Lokalisera de två flikarna stöttapp på sidorna av mittkonsolen panel. De två cirkulära flikar är belägna i respektive passagerar-och förare mul-brunnar. Bänd den yttre fliken från panelen med en platt skruvmejsel. Tryck i mitten av fliken i med en liten Phillips-skruvmejsel. Ta bort panelen mittkonsolen från stereo montering. Koppla loss ledaren ansluten till den övre delen av panelen och ställ den åt sidan.
3

Ta bort de två skruvarna på toppen av stereo docka med en 7-mm hylsa och spärrskaft.

4

Dra beståndet stereo från Saturnus instrumentbräda stereo docka. Koppla stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av enheten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81969.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.